Bevállalnátok napi 4-4,5 órás utazást ha jobb fizetést kapnátok?
Figyelt kérdés
Tehát kellhetnék minden hétköznap fél 5 kor és minden nap 7 - fél 8 körül érnék haza.2021. jún. 6. 10:24
1/22 anonim válasza:
Persze. Napi 12 órás utazás is simán belefér.
2/22 anonim válasza:
Nem.Napi 4-4-4,5 óra nagyon sok.
Én maximum napi 3 óra utazást vállalnék.Másfél el, másfél vissza.
De, ezt is akkor, ha jobb a fizu,jobb a munka.
3/22 anonim válasza:
Minimum 1 misiert, de nem hiszem hogy sokaig birnam1
4/22 anonim válasza:
Annyiért már megérné költözni is egy ottani albiba. Kb szeged bp út vonattal 2,5 óra-
5/22 anonim válasza:
Ne legyetek már ilyenek. Én Londonba járok ki dolgozni. Reggeli géppel megyek ki, 2 órás az út és 2 óra vissza. 4 órát utazok a londoni repteres munkahelyemre oda és vissza összesen tök jó angol fizetésért.
6/22 anonim válasza:
Inkabb oda köröznek, de számok nélkül nem tudok értelmes választ adni.
7/22 anonim válasza:
5. "Ne legyetek már ilyenek" Miért is ne? Az volt a kérdés, hogy más bevállaná-e. Van aki igen, van aki nem.
8/22 anonim válasza:
7: Vedd la a fapofát és vedd elő a humorod!
9/22 anonim válasza:
8. Jaaj, hogy te milyen vicces vagy! Hát most nagyon jót nevettem! Micsoda humorzsák! Hát öröm olvasni ilyen vicces emberek hozzászólását! Nem tudom abbahagyni a nevetést annyira vicces vagy! Látom a pipáidból, hogy mindenki nagyra értékeli a humorodat te kis humorzsák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!