Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire éri meg, ha most...

Mennyire éri meg, ha most majdnem 37 évesen belevágok egy diplomás ápolói képzésbe (3.5 év-bsc), és kb 40 évesen már abban dolgozhatok? Ugye fix munkahely, addigra még kevesebb ápoló lesz már. Most 230 ezret keresek, egészségügyi tanárként. De a....

Figyelt kérdés
De a tanárok bérét nem hajlandóan fejleszteni, céljuk az oktatás vakvágányra terelése, ezért gondoltam azt, hogy elvégzem, valahogy kibekkelem azt a 3 évet. Nem idegen tőlem mindez, eddig is ezt csináltam, csak nem a gyakorlatban. Az egészségügy meg dinamikusan fejlődik, addigra még többet fog fizetni. Mire eljutok oda, addigra pályakezdőként is többet fogok keresni, mint ebben a szektorban. Érdemes belevágni?
2021. jún. 4. 16:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha nem riaszt el a 12 órázás, ehhez hivatástudat kell sztem
2021. jún. 18. 22:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!