Milyen diplomával lehet a legtöbb pénzt keresni Magyarországon?
Figyelt kérdés
2021. máj. 29. 16:26
1/14 anonim válasza:
Mi a kérdés, hogy aki a legtöbbet keresi Magyarországon, annak milyen diplomája van, vagy az, hogy melyik diplománál legmagasabb az átlagfizetés?
2/14 anonim válasza:
nem a diplomádtól függ a fizetésed mértéke. Nincs diplomám, mégis diplomásokat megszégyenítő a havi fizetésem.
3/14 A kérdező kommentje:
#1 Inkább az, hogy melyik diplomával a legmagasabb az átlagfizetés.
2021. máj. 29. 17:04
4/14 anonim válasza:
Leginkább légiirányítóként lehet sokat keresni, úgy tudom, hogy 1,8 millió körül, és csak 2 éves a képzés.
5/14 anonim válasza:
diplomával nem könnyű sokat keresni manapság Magyarországon. szakmával sokkal jobb lehetőségek vannak
6/14 anonim válasza:
A légiforgalmi irányító valóban kimagaslóan fizet, de nem vesznek fel csak akárkit. Egy olyan teszttel indul, amire nem lehet felkészülni sehogyan. Vagy megvannak a képességeid hozzá, vagy nem. Ezt a tesztet csak egyszer lehet megpróbálni. Ha elbukod, akkor elbuktad egy életre.
7/14 anonim válasza:
Szerintem az ennél kicsit bonyolultabb, ahhoz kell valamilyen mérnöki diploma is nem? Arra épül rá az a két év nem? Én hallottam még régebben, hogy az plusz 20 misi egyébként meg, de lehet a pilótaképzéssel keverem, vagy valami mással.
8/14 A kérdező kommentje:
#2 és #5 szerintem ti rosszul értelmeztétek a kérdést.
2021. máj. 29. 18:32
9/14 anonim válasza:
Diplomásként ha mérnökinfóra mész, esetleg valami kemény matekos közgáz, data science. A többi jólfizető diplomás állás protekciós vagy sok év kell mire tényleg jól fizet (ügyvéd, fogorvos, orvos)
De diplomásként pont azt mondom, ha nem egyetlen vágyad az irodai meló, akkor menj el inkább szakmát tanulni. Rövidebb idő, azzal az ésszel amivel mérnökként küzdesz, szakiként a csillagokat lehozod és a fizetésed is hasonló lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!