Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha bért adtak nekem kp-ben...

Ha bért adtak nekem kp-ben papír és aláírás nélkül hogy bizonyítja a cég később hogy valóban átadta?

Figyelt kérdés

A bért nem dokumentáltan adták át. Se papír se aláírás. Ha én feljelentem a céget hogy nem kaptam egy fillér bért sem, hogy igazolja hogy átadta? Se papír se aláírás se semmi.

Azt nem mondhatja a NAVnak hogy feketén csak úgy a zsebembe gyűrte a pénzt.

2021. máj. 28. 21:37
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

"Akkor pereld be őket, utána meg majd jó koldulast:)"

Akkor lefordítom: szerinted mélyen kéne kussolnom nem szólni és nem tenni semmit, hagyni hogy nyíltan meglopjanak?

ezt kéne tennem?

Hm?

2021. máj. 30. 09:53
 22/31 anonim ***** válasza:
Igen mivel nem kellesz máshova minden nap halalkodnod kéne a fonokodnek hogy alkalmaz téged hiszen ha az a jó ember nem lenne te épp csikket gyűjtenek valahol.
2021. máj. 30. 09:55
 23/31 A kérdező kommentje:

Azért én csak feljelentem őket.

A NAV-os feljelentés már nem is a jövő hanem a múlt kérdése mert megtörtént. Szerződést bankszámlakivonatot mindent megkapott a NAV.

2021. máj. 30. 09:57
 24/31 A kérdező kommentje:

2017ben egy nav-os feljelentés 22 milliójába fájt a cégnek.

Hát sok sikert.

2021. máj. 30. 09:58
 25/31 anonim ***** válasza:
Jelentsd és utána miből fogsz élni?
2021. máj. 30. 09:59
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy jelentették te fel nem mersz te semmit se tenni csak itt puffogsz valójában még se mersz szólalni ha ott a főnök max csokolgatod a lábait:D ismerem a fajtádat.
2021. máj. 30. 10:00
 27/31 A kérdező kommentje:

"Jelentsd és utána miből fogsz élni?"

Ehhez neked közöd? Hm?

2021. máj. 30. 10:02
 28/31 anonim ***** válasza:
Aha persze:) de gondolom ha afonok holnap közölné hogy te pucolod a wcjet meg az autóját, ja meg te nyirod neki otthon a füvet te rohannal és csinálnám. Csak itt nagy az arcod a cég nevét se mered elmondani olyan szinten rettegesz.
2021. máj. 30. 10:04
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Látjátok, gyerekek, ezért nem szabad gyógyszerre inni. Pár év alatt ilyenné váltok tőle és sajnos ez már nem visszafordítható.
2021. máj. 30. 10:22
 30/31 A kérdező kommentje:

"Csak itt nagy az arcod a cég nevét se mered "

Ennél több eszem van, ráadásul ha elmondanám ugyan MÉGIS mi lenne a semmin kívül?

ennyi.

2021. máj. 30. 10:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!