Kábeltévé szerelőnek mennyi borravalót kell adni?
Figyelt kérdés
2021. máj. 27. 17:28
1/12 anonim válasza:
Miért kéne? Ha te mindenkinek adsz akkor szét osztogatod a fizetésed.
3/12 anonim válasza:
nem kell neki adni, de ha nagyon akarsz akkor adj neki egy ezrest ha elégedett vagy vele.
5/12 anonim válasza:
Semennyit!
Én elektronikai műszerész vagyok, ha minden megjavított panel után kapnék borravalót, -10% kötelező, ugye-, már régóta milliomos lennék!
:-)
6/12 anonim válasza:
Azért kapja a fizetését (többek között), hogy kábel TV-t szereljen. Nem kell neki borravalót adni.
Még mielőtt valaki a felszolgálókkal jönne: náluk sajnos a munkáltató beleszámolja a fizetésükbe, hogy borravalót kapnak, ezért kevesebbet fizet.
9/12 anonim válasza:
Ha többletszolgáltatást nyújt, akkor illik valamit adni. Pl nem érsz rá és munkaidő után jön vagy ha egy specifikus idő jó csak neked és megoldja
10/12 anonim válasza:
Ha szépen dolgozik, minimális kosszal, én adnék neki 1-2 ezret...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!