Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fővárosban mostanság irodai...

Fővárosban mostanság irodai munka 200 ezres fizetéssel mennyire akad?

Figyelt kérdés
2021. máj. 21. 15:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én irodai munkát végeztem suli mellett részmunkaidőben (nem diákmunka), és megkaptam kb. ennyit, úgyhogy simán lehet.

Az excel meg egyáltalán nem alaptudás (sajnos?), egy átlag irodai dolgozó annyit tud, hogy összeadogat egy adatsort. Egy fkeres már komoly problémákba ütközne, úgyhogy nem értem miről beszélnek itt egyesek. És ez még bőven felhasználói szint...

2021. jún. 13. 16:09
 22/22 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű: azért vállal valaki munkát 150 nettóért, mert a képességei és tudása nincsen meg ahhoz, hogy máshova menjen. (Vagy mert olyan hivatása van pl: fizikus, csillagász, meteorológus... amit nem fizetnek meg, viszont nem szeretné feladni.)

Aki meg fejlesztőként keres 120 ezret, az olyan is.

2021. jún. 13. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!