Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fővárosban mostanság irodai...

Fővárosban mostanság irodai munka 200 ezres fizetéssel mennyire akad?

Figyelt kérdés
2021. máj. 21. 15:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%

A 150 nettó nagyon durva, én vidéken 250-300 között keresek, irodai munkával amiben abszolút nem kell megszakadni.

Elképesztő, hogy van aki képes a fővárosban ennyivel kiszúrni az alkalmazottak szemét 🙄

2021. máj. 21. 20:07
 12/22 anonim ***** válasza:
32%

"Elképesztő, hogy van aki képes a fővárosban ennyivel kiszúrni az alkalmazottak szemét"

És akkor mit szólsz a minimálbér 110E-hez? Mert olyan is van.

2021. máj. 21. 20:32
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván olyan képességeik vannak, hogy az ennél többet fizető helyekre nem felelnek meg. Adott végzettség mellett is óriási különbségek lehetnek emberek között.
2021. máj. 21. 20:54
 14/22 anonim ***** válasza:
71%

11-es vagyok. Nekem érettségim van, diplomám nincs. Viszont beszélek 2 nyelvet, igaz az sem követelmény és nem is használom napi szinten.

110 ezres minimálbérhez kb. hozzá se akarok szólni, éhen halni is kevés. 😒

Mondjuk azt nehezen hiszem el, hogy Bp-en, irodában csak ennyit fizessenek. Nálunk a takarító is többet keres mint amit a kérdező.

2021. máj. 21. 21:16
 15/22 anonim ***** válasza:

"Mondjuk azt nehezen hiszem el, hogy Bp-en, irodában csak ennyit fizessenek"

gyere hozzánk. Pest, iroda, diplomás szellemi munkakör, 150 nettó.

gyere. Nézd meg.

A 200 is csak álom ....

2021. máj. 22. 17:45
 16/22 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem miért vállaljátok el ennyiért vagy miért nem kerestek DIPLOMÁVAL jobb állást? 😳
2021. máj. 23. 07:08
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

"Én csak azt nem értem miért vállaljátok el ennyiért "

nem kérdezi senki VÁLLALJUK-e. ennyi a bér tetszik csinálod nem tetszik mész máshova. lesz a helyedre 20 másik, diploma ide vagy oda.

kinek nincs ma már diplomája...

mégis marha érdekes módon eseményszámba megy ha valaki feláll. valahogy senki se talál nem jobbat még ilyet se!

Nem érdekes?

2021. máj. 23. 09:59
 18/22 anonim ***** válasza:

Elhiszem! Vidék, a kezdő fejlesztőmérnök elsírta magát, amikor átutalták neki a teljes havi munkabérét: 124.542 magyar forint.

Megkérdezi. Ti is ilyen rosszul kaptatok?

Válsz: magamban: (3 műszak, fizikai dolgozó, 10 általános + 2 év szakmunkás, előző hónapban 2 nap túlórával: 287.673 magyar forint.)

Na most erre mit válaszoljak?

Hangos válasz: Gyere! jelentkezz hozzánk! Anyagilag jobban jársz.

200 nettó alatt nem fogok itt éjjel 2-kor bohóckodni!

2021. máj. 23. 12:47
 19/22 anonim ***** válasza:

3 műszakba az menjen akinek 6 anyja volt. nem létezik az a pénz a földön amiért én azt csinálnám.

tapasztalatból beszélek. volt pár hónap amikor logisztikai üi voltam egy multinál 3 műszakban.

soha többet. mindegy mennyiért, a világ összes pénzéért se.

nincs kedvem 40 évesen a hullaházban kikötni.

2021. máj. 23. 13:25
 20/22 anonim ***** válasza:
51%
Lol utolsó, akkor ne sírj a 150 ezer miatt és azért mert 60 évesen sincs semmid. 🤦🏻‍♀️
2021. máj. 23. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!