Mit kell tudni a HR-es, személyzetis állásokról?
Figyelt kérdés
Jelenleg érettségim van, de elég nehéz normális munkát találni. Az utóbbi időben észrevettem, hogy azért személyzetis, HR-munkatárs úgymond mindig kell, és szerintem relatíve érdekes munka, vagy legalábbis engem érdekel, hogy foglalkozhatnék emberekkel, toborozhatnék ilyesmi, persze tudom, hogy ez sokrétűbb dolog. Mi ennek a pontos egyetemi megnevezése? Mennyire lenne nehéz egy ilyen szakot elvégezni? Mennyi időbe telik? Mennyire nehéz bekerülni az ilyen fősulikra, egyetemekre? Vagy szakirányú végzettség nélkül is lehetne esélyem bekerülni egy ilyen helyre? Aki ilyen körben dolgozik, az mesélhetne hogy ő miket csinál, mennyit keres, szereti-e stb. Minden érdekel a témával kapcsolatban.2021. máj. 2. 13:50
1/6 anonim válasza:
Ismerek HR-es aki spichologiat tanult es utana lett HR-es, szerintem nem feltetlenul kell szakiranyu vegzettseg, de lehet tevedek
2/6 anonim válasza:
Na pont ezért an a béka segge alatt a HR szakma
3/6 anonim válasza:
Diploma nélkül esélyed sincs. Az évszázad vicce lenne ha egy érettségizett csajszika értékelne diplomás szakembereket.
4/6 anonim válasza:
Közgáz egyik szakiránya. HR adminnak van hogy nem kell végzettség nagy cégnél.
5/6 anonim válasza:
amilyen haszontalan egy terület, a gyakorlatban semmilyen szakértelmet nem kíván. nulla hozzáadott értéke van egy vállalatban
6/6 anonim válasza:
Egyetem, gazdasági kar, emberi erőforrások szak!
Esetleg más GTK-s szakokkal is betölthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!