Kasszásként, eladósként milyen sztorikat tudtok ahol volt problémás vásárló, vagy ti hibáztatok valamiben esetleg?
Figyelt kérdés
Eladói tapasztalataimat szeretném tovább folytatni és szeretnék felkészülni mindenféle helyzetre. Főleg olyanok válasza érdekel aki esetleg kis közértben vagy bármilyen élelmiszerboltban dolgozott, dolgozik eladóként ahol azért kell kasszázni, árukat pakolgatni és feltölteni, emberekkel foglalkozni és segíteni őket. Gondolok olyan szituációkra ami veletek történt mint volt esetleg problémás vásárló akivel nehéz volt közös nézetet teremteni vagy kasszázásnál rosszul számoltál, egy vásárló beszólt, hogy dolgozol stb..bármilyen negatív tapasztalatot írhattok. Nekem nagyon kevés negatív élményem volt érdekes módon a régebbi üzletben ezért ha máshova megyek ott lehet nem leszek ilyen szerencsés.2021. máj. 20. 21:52
11/12 anonim válasza:
Képzeljétek, nálam volt olyan, hogy lejárta csipogtatni a mubrokijat.
Mivel én nem tudtam, hogy a Tescóba ezt nem lehet kapni, megtettem, erre jól kinevettek.
Ekkora szégyent még sosem éreztem. :(
12/12 anonim válasza:
Fuuu 11-es vàlaszoló.
Én is elsullyedtem volna szegyenemben.
Ha még gumino lett volna, de műbrokiii, fuu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!