Linzi programozóként külföldi tapasztalattal otthon is megkereshetem az 1 millió forintot havonta?
Figyelt kérdés
Jelenleg Linzben vagyok programozó, otthonról dolgozok, viszont hamarosan be kellene járnom dolgozni az irodába minden nap és azt nem szeretném itt mert nem értem sokszor mit beszélnek. Korábban Berlinben is dolgoztam de onnan el kellett jönnöm , most vágynék haza Magyarországra , de valami kisebb helyet szeretnék, nem Budapesten , elérhető lehetne a hasonló fizetés? Sok hitelem van amit törleszteni kell, így fontos a fizetés.2021. máj. 20. 19:41
11/11 anonim válasza:
Atyaég 😁
Akkor nemsokára jön a végső megoldás?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!