Munkaváltáson gondolkozom, rá is leszek kényszerítve. Októberben jár le a határozott idejű szerződésem. Új főnököm van, akivel nagyon nem találjuk a közös hangot, és tudom, nem fogja meghosszabbítani a szerződésemet. Keresek valami átmeneti, otthon végezhető munkát, amivel átvészelhetem azt az időt, míg rendes munkát nem találok. Tudom, még korai, több hónap van addig, de szeretnék felkészülni időben.
Hát kétpipás troll, nem vagy túl tájékozott, ha neked az otthoni munka egyenlő az Avonnal, MLM-mel és egyéb, munkának nem nevezhető baromságokkal. A programozókról szóló (frusztrációból, irigységből fakadó?) előítéletes hülyeségedet már a másik kérdésnél sem értékelte senki... Tudod, a számítógép előtt végzett, tudásalapú munkakörök nagy része csinálható otthonról. Akár tetszik neked, akár nem. Akár el tudod képzelni, akár nem.
2021. máj. 20. 10:56
22/30 anonim válasza:
21-es kocka nem akarok programozni csak hogy tudd. Nekem van életem.
2021. máj. 20. 18:39
23/30 anonim válasza:
22: hát, ja. Már amennyiben életnek nevezük, hogy itt habzó szájjal szidod a programozókat, meg bizonygatod, hogy mindenki szar, aki jól keres.
2021. máj. 20. 18:51
24/30 anonim válasza:
csak nem balázskához van szerencsénk?
2021. máj. 20. 18:53
25/30 anonim válasza:
22-eske, a másik kérdésnél még "tanult és végzett" programozó voltál, aki inkább végez fizikai munkát, mert az egészségesebb mint a monitort bámulni. Feltételezem csak egy buta troll vagy, mert nem hiszem el, hogy ilyen hülye ember létezhet.
2021. máj. 20. 19:00
26/30 anonim válasza:
25: Ritka hülye ember vagy az biztos.
2021. máj. 20. 19:14
27/30 anonim válasza:
""tanult és végzett" programozó voltál, aki inkább végez fizikai munkát,"
Én nem értem nálad csúszik az ékszíj? Mert szerinted miért zárja ki egymást a kettő? Igen képzeld tanult, végzett programozó vagyok aki fizikai munkára váltott, mert rájött, hogy a programozás SZAR! Ez olyan borzasztó hihetetlen?
2021. máj. 20. 19:16
28/30 anonim válasza:
Rádborult egy mainframe, vagy miért vagy ilyen ideges? Valóban hihetetlen, ugyanis a felfogóképességed, a stílusod, az érveid nem egy iskolázott, intelligens, logikusan gondolkodó ember képét festik le, márpedig egy programozóiskola elvégzéséhez ezek elengedhetetlenek. A fizikai munka nem egészségesebb, mint a számítógép előtt ülni, ezt jobb ha felfogod. De valószínűleg úgyis csak egy troll vagy, akivel teljesen felesleges vitatkozni.
2021. máj. 20. 19:32
29/30 anonim válasza:
Szerencsére az énképemet egyáltalán nem befolyásolja, hogy egy tudatlan szerencsétlen és/vagy troll mit gondol rólam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!