Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudnátok javasolni otthon...

Katona Dius kérdése:

Tudnátok javasolni otthon végezhető munkákat?

Figyelt kérdés

Munkaváltáson gondolkozom, rá is leszek kényszerítve. Októberben jár le a határozott idejű szerződésem. Új főnököm van, akivel nagyon nem találjuk a közös hangot, és tudom, nem fogja meghosszabbítani a szerződésemet. Keresek valami átmeneti, otthon végezhető munkát, amivel átvészelhetem azt az időt, míg rendes munkát nem találok. Tudom, még korai, több hónap van addig, de szeretnék felkészülni időben.

A válaszokat előre is köszönöm.

U.I.: 18+os munkát nem vállalok :D

2021. máj. 19. 13:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
82%
veszélyes ilyet kérdezni nyilvánosan, mert előbb-utóbb betalálnak a piramisjátékosok, mlm-esek, kriptosok, ami elsőre pénzkeresési elehtőségnek tűnhet, de hosszútávon vesztesz velük. profession-ön nézelődj szerintem, gyúrj rá az angolra, írj egy jó cv-t
2021. máj. 19. 15:17
 12/30 anonim ***** válasza:
96%
#11 ...meg az irigy prolik, akik nem vitték semmire, és el nem tudják képzelni, mi az a home office.
2021. máj. 19. 15:39
 13/30 anonim ***** válasza:
77%
#12 igaz, otthon a kanapén ülve nehéz megizzadni, anélkül meg nem munka a munka, ugye
2021. máj. 19. 15:46
 14/30 anonim ***** válasza:
16%
6: Hagyd a fenébe a "home office" munkákat! Azok vagy MLM mahaságokat vagy markeingezést csinálnak. AVON és társai. Plusz vannak az antiszociális programozók akik még szex közben is a scripteket nyögik a kedvesük fülébe (márha egyáltalán van nekik)...Ha normális munkát akarsz találni, akkor nézelődj álláskereső portálokon és járj be dolgozni, fotelból nem fogsz tudni jól keresni.
2021. máj. 19. 17:23
 15/30 anonim ***** válasza:
97%
#14 ha valamit bebizonyított ez a járvány, akkor az az hogy a legtöbb office jellegű munkát tökéletesen jól lehet otthonról csinálni. így az irodát se kell fenntartani (legalábbis nem akkorát ahova az összes dolgozó be kell férjen). úgyhogy ez ma már egyáltalán nem igaz, hogy csak mlm meg piramis mehet otthonról, meg hogy "fotelból nem fogsz tudni jól keresni". nem tök mindegy hogy azt az emailt a leányvállalatnak az irodából küldöd el vagy az otthonodból? nem tök mindegy hogy otthon könyvelsz egy számítógépeden vagy az irodában? de, és ezt a járványnak "köszönhetően" tudjuk.
2021. máj. 19. 17:29
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
Ugye milyen jót bizonyított a járvány? A digitális oktatás is milyen jól működött otthonról? Szerencsétlen gyerekek örülnek, hogy legalább a ballagást együtt tölthetik és nem kell a szobában ülni. 15-ös neked az a bajod, hogy kibeb@szott lusta vagy és antiszociális. Így könnyű otthonról dolgozni de, ha a kérdező nem az és szeret társaságban lenni akkor egy nagy szar neki a home office.
2021. máj. 19. 17:37
 17/30 anonim ***** válasza:
84%
azért könyvelőként vergődni, meg állást keresni... ki kell váltani egy vállalkozóit és könyvelni az ismerősöknek. jól csinálod pár hét és annyi melód lesz, hogy belefulladsz.
2021. máj. 19. 17:39
 18/30 anonim ***** válasza:
97%

#16 én pont nem vagyok home officeban, nem olyan jellegű a munkám amit lehet távolról végezni. de sok ismerősömnek igen, és teljesen jól tudnak otthonról dolgozni, összvissz egy számítógép és internetkapcsolat kell nekik. az irodában is ennyivel dolgoznak. sokan sokkal jobban teljesítenek az otthonuk kényelméből.

a digitális oktatás sokkal jobban teljesített volna ha lett volna idő kiépíteni, bejáratni és megszokni. nem tudom feltűnt-e de kb egyik napról a másikra kellett a tanároknak és a diákoknak alkalmazkodni a digitálishoz. senki se számított erre. így nem csoda hogy rosszul sült el.

2021. máj. 19. 17:41
 19/30 anonim ***** válasza:
6%
18: Nem az volt a baj, hogy hirtelen kellett alkalmazkodni. Az volt a baj, hogy a társas kapcsolatok rovására megy az egész. Biztos sokkal jobb szerinted, hogy egész nap a munkában nem találkozol egy munkatársaddal sem. Mondom antiszocoknak tökéletes munka.
2021. máj. 19. 17:48
 20/30 anonim ***** válasza:
97%

"Az volt a baj, hogy a társas kapcsolatok rovására megy az egész."

ezt megint a járványnak "köszönhetjük". ha lehetett volna menni délutáni szakkörökre, sportra, kávézókba, éttermekbe, moziba, plázába, akkor egészen más lett volna a helyzet. nem értem amúgy miért a home officet meg a digitális oktatást hibáztatod, mikor a kiváltó ok egyértelműen a járvány. amiatt lett ez a szükséghelyzet.

"egész nap a munkában nem találkozol egy munkatársaddal sem"

megmondom őszintén, akire nem vagyok kíváncsi, azzal nem is akarok találkozni. csak azért mert egy helyen dolgozunk, nem kell hogy közünk legyen egymáshoz. ha a munkán kívül még baráti kapcsolatban is vagyunk, az más, az már baráti találkozó, nem munkatársi, az olyankor mellékes.

2021. máj. 19. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!