Tudnátok javasolni otthon végezhető munkákat?
Munkaváltáson gondolkozom, rá is leszek kényszerítve. Októberben jár le a határozott idejű szerződésem. Új főnököm van, akivel nagyon nem találjuk a közös hangot, és tudom, nem fogja meghosszabbítani a szerződésemet. Keresek valami átmeneti, otthon végezhető munkát, amivel átvészelhetem azt az időt, míg rendes munkát nem találok. Tudom, még korai, több hónap van addig, de szeretnék felkészülni időben.
A válaszokat előre is köszönöm.
U.I.: 18+os munkát nem vállalok :D
#16 én pont nem vagyok home officeban, nem olyan jellegű a munkám amit lehet távolról végezni. de sok ismerősömnek igen, és teljesen jól tudnak otthonról dolgozni, összvissz egy számítógép és internetkapcsolat kell nekik. az irodában is ennyivel dolgoznak. sokan sokkal jobban teljesítenek az otthonuk kényelméből.
a digitális oktatás sokkal jobban teljesített volna ha lett volna idő kiépíteni, bejáratni és megszokni. nem tudom feltűnt-e de kb egyik napról a másikra kellett a tanároknak és a diákoknak alkalmazkodni a digitálishoz. senki se számított erre. így nem csoda hogy rosszul sült el.
"Az volt a baj, hogy a társas kapcsolatok rovására megy az egész."
ezt megint a járványnak "köszönhetjük". ha lehetett volna menni délutáni szakkörökre, sportra, kávézókba, éttermekbe, moziba, plázába, akkor egészen más lett volna a helyzet. nem értem amúgy miért a home officet meg a digitális oktatást hibáztatod, mikor a kiváltó ok egyértelműen a járvány. amiatt lett ez a szükséghelyzet.
"egész nap a munkában nem találkozol egy munkatársaddal sem"
megmondom őszintén, akire nem vagyok kíváncsi, azzal nem is akarok találkozni. csak azért mert egy helyen dolgozunk, nem kell hogy közünk legyen egymáshoz. ha a munkán kívül még baráti kapcsolatban is vagyunk, az más, az már baráti találkozó, nem munkatársi, az olyankor mellékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!