Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha nyári munkával külföldön...

Ha nyári munkával külföldön keresek egyetemistaként 1,5-2 millió forintot, akkor baj az, ha év közben nem dolgozom?

Figyelt kérdés

Külföldre szoktam kijárni már 3. éve egy fix munkahelyre, ahol jól beváltam és mindig hívnak vissza (engem is). Itt heti 6 napon 12 órát kell dolgozni bő 2 hónapon keresztül, de nagyon jól megfizetnek cserébe és a szállásért is csak jelképes összeget kell fizetni, ezért sokat haza tudok hozni a pénzből. A szüleim esetleg néha adnak havonta 10-20 ezer forintot, de nem várom el tőlük és főleg ebből a nyári pénzből tartom fent magam, bár nem költöm el az egészet következő nyárig.

Az egyetemi szakom olyan közepesen nehéz (gazdasági szak) és lehet tudnék mellette év közben is dolgozni heti 20-30 órát (havi 80-120 ezerért), ha teljes fordulatszámon pörgetném az életet, de inkább nyugisabb életet akarok és a tanulásra koncentrálok. Szerintetek baj, hogy nem dolgozom év közben? Néha van bennem egy rossz érzés ezzel kapcsolatban. A szaktársaim egy kisebb része (harmada, negyede) dolgozik egyetem mellett, a többi nem. De néha tőlem is megkérdezik emberek (pl csajok ismerkedéskor) hogy dolgozok-e valamit.

2021. máj. 17. 12:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
igen baj
2021. máj. 25. 15:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!