Mennyi esély van rá, hogy van egy olyan munka amit imádok (pl.otthonról dolgozós) és azt életem végéig/nyugdíjig csinálom?
Iszonyúan fiatal vagy, még egy csomó inger fog érni, és rengeteget fogsz tapasztalni, akár 180 fokos fordulatot is vehet az életed.
Rendkívül kevés ember csinálja, és szereti azt, amit 15 éves korában.
A személyiség folyamatosan változik, alapjegyek persze megmaradnak. Például én 20-35 éves korom között csak társaságban éreztem jól magam, csak olyan helyen dolgoztam, ahol sokan voltunk. Kipróbáltam az egyedüllétet is, de három hónapig bírtam, borzalmas volt. Aztán kezdtem belefásulni ebbe, a mostani munkahelyemen bármit megadnék, hogy home-office legyek, utálok már itt lenni, pedig az első 3 évben még a szabadságra se mentem szívesen.
Kérdező, kevés olyan munkakör van, amely 50 éve változatlanul létezik. A fejlődés és a változás ráadásul felgyorsult azóta.
Inkább olyan készségeket fejlessz ki, amelyekkel olyan munkákat tudsz vállalni (vagy akár vállalkozást indítani), amelyben te diktálod vagy válogatod meg, hol és milyen körülmények között dolgozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!