Mi a munkád, amit szeretsz?
Figyelt kérdés
És miért?2021. máj. 16. 10:23
1/16 anonim válasza:
webshopokat üzemeltetek. Mert nincs főnököm és mert nincs felső határa a fizetésemnek.
2/16 anonim válasza:
1es. Sajnos alsó határa sincs. De kívánom, hogy ne legyen ilyen bajod.
3/16 anonim válasza:
#2 már hogy ne lenne? Nem tudom elveszteni mindenemet, mert tudom mit csinálok és akkora kockázatot vállalok, ami belefér.
Aki ezt nem tudja/nem akarja vállalni, az menjen alkalmazottnak fix bérért.
4/16 anonim válasza:
Szervezetfejlesztés (az államigazgatásban) - viszonylag rövid projektek, 1-1.5 évnél tovább nem vagyok sehol, nem kell foglalkoznom vele hogy szeretnek-e a kollégák, beosztottak (mert úgyis az az alaphelyzet, hogy utálnak), pénz jó.
5/16 anonim válasza:
Hogyne lenne felső határa a fizetésednek? Te ugyanúgy más emberek igényeire vagy utalva, mint egy alkalmazott, nem? Csak nem közvetetten, a munkáltató által, hanem közvetlenül a megrendelőkére.
6/16 anonim válasza:
Persze, hogy rá van utalva. Ha beüt a krach (lásd koronavírus) drasztikusan visszaeshet a bevétel és ha a feje tetejére áll, akkor sem tud ez változni, hiszen a vásárlóktól függ.
7/16 anonim válasza:
Laborvezető vagyok élelmiszeripari gyárban, és imádon, mert mindig tartogat kihívásokat és mindig pörgés van
8/16 anonim válasza:
Recepción dolgozom havi 10 napot, napi átlag 2 óra munkával keresek bruttó 380-at.
Ritka nyugodt hely, ez mellett tudok tanulni, készülni külföldi egyetemre, illetve ha úgy alakul, akkor intelligencia fejlesztéssel kapcsolatos vállalkozást elindítani.
Rengeteg szabadidőm van. Közel szabad vagyok.
10/16 anonim válasza:
Havi 10 nap, tingli-tangli munka es bruttó 380?
Oké, hogy ez egy anonim oldal, de miért kell folyamatosan hazudozni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!