Mennyi esély van rá, hogy van egy olyan munka amit imádok (pl.otthonról dolgozós) és azt életem végéig/nyugdíjig csinálom?
Az egész HomeOffice mizéria csak és kizárólag a covid miatt terjedt el. Ha lecseng, szépen mindenkit vissza hívnak majd az irodákba. Nyilván ezt azért lépték meg a munkáltatók hogy a dolgozóik egészségét védjék, olyan foglalkozásokba amit ezt megengedi. De egyébként sokkal jobban szereti a munkáltató ha teljesen fizikailag is ott lóghat a munkavállalója nyakába és ellenőrizheti azt.
A vírus alatt én is elég sokat dolgoztam itthon, de hamarosan vissza leszek rendelve.
Nem lesz, az általam fentebb már említett okok miatt.
Ha csak nem mondjuk alvállalkozóként bedolgozol valahova, és nem vagy kötve egy fix helyhez. De ott is néha kell a személyes kontakt.
#12 ne hazudjal, sok helyen bejelentettek, hogy marad a HO lehetoseg covid utan is, vagy reszben, vagy teljesen. Eleve vannak cegek, ahol mar covid elott is engedelyezett volt a 100% tavmunka.
Raadasul nem csak magyarorszagi cegekre van igy korlatozva az ember, van millio kulfoldi is, ahova lehet itthonrol dolgozni.
"#12 ne hazudjal"
Ember ne feszüljél már ennyire, vagy akkor vegyél be három xanaxot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!