Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek váltsak munkát?...

Szerintetek váltsak munkát? Vagy milyen megoldás lenne erre a problémára a legjobb?

Figyelt kérdés

2 éve dolgozom egy gyárban. 750-800€ havi fizu. Munkával elégedett vagyok, de olyan hülye, idegbeteg kollégával dolgozom, hogy már nem bírom pszichikailag. Kikészít. Azt hiszi magáról, hogy ő a főnök, ő parancsolgat mindenkinek. 26 éves, én pedig 23. 120KG, én pedig 80kg vagyok. Nincs ereje, gyenge sz.r. Nem félek tőle. Mikor valamit mond nekem, én neki vissza mondom, vagy meg üt, vissza adom neki. És ő azt mondja, hogy még egyszer üssem meg, és hogy meglátom, hogy mi lesz. Mondom mutasd mi lesz. És azt mondja hogy ne akarjam tudni. Siettett, de ő nem dolgozik jól, sokszor jár wcre 5-10 percre. Nagyon kitudja használni a kollégákat aki őt helyettesíti. Meghosszabbították a szerződésemet munkában, de nem bírom itt már. A főnök asszony épp olyan mint a kollégám. Én izzadok, mindent bele adok a munkába, és a kollégám nem csinál semmit, nem igyekszik, nem egyszer azt mondta, hogy nincs kedve dolgozni stb. Nincs szavam.

Mit tegyek? Keressek más munkát?

2021. máj. 16. 19:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A munkahelyi verekedes eleg okot ad a kirugasra.

Ha megüt, ne üss vissza, hanem azonnal jelentsed a vezetösegnek.

Ezutan nem neked, hanem neki kell más munkat keresni.

A havi béred nem éri el a szükseges letminimumot.

Miert nem igenyelsz mellé segelyt.

Jár és megkapod.

Az 400-500 Euro lenne havonta Nemetorszagban.

2021. máj. 17. 06:08
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem értem. Itt keresek 700-800€. Németben még 400-500? Mivan ahoj?
2021. máj. 17. 07:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Hol van az az „itt“?
2021. máj. 17. 10:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Szlovákia
2021. máj. 17. 11:12
 15/16 anonim ***** válasza:

Németeknél a nettó 1600-1800-at megkapod.

Postás is megkapja a bruttó 2500-at a németeknél.

2021. máj. 17. 12:27
 16/16 anonim ***** válasza:

Te rendesen, dolgozol, még izzadsz is közben és látod? Fitt vagy és csak 80 kiló. Szemben a tohonya, elhízott kollégáddal, aki állandóan f@sni vagy kitudja minek jár a mellékre és nem is nagyon dolgozik.

Meg kell becsülni az ilyen munkahelyet, ahol egész nap sportolhatsz és még fizetnek is érte!😂

2021. máj. 18. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!