Kezdek nagyon kimerült lenni és nem tudom mit tegyek. Szerintetek ez jó megoldás a problémára?
Szóval az a helyzet, hogy tavaly márciusban váltottam munkahelyet, de egy pszichopata főnököm lett, aki nem engedett szabira és folyamatosan 12 óráztam. Nyilván mialatt próbaidőn voltam, nem mehettem szabira, utána se nagyon engedett el. Végül nagy nehezen kikönyörögtem 5 napot, aminek az elején a párom eltörte a csigolyáját és én ápoltam hónapokon keresztül meló mellett. Szóval a pihenés az nuku volt. A főnök végül annyira kicsinált idegileg, hogy váltottam munkát ismét, most itt vagyok egy éve, eléggé feszített a tempó tehát voltam is szabin az így nézett ki, hogy 1 nap migrén, 1 nap gyomortükrözés, 2 nap temetés miatt... teljesen kivagyok, egyszerűen két éve nem voltam rendesen pihenni, ami nem betegséghez vagy halálesethez köthető. Augusztusban megyünk nyaralni, de érzem, hogy addig nem bírom... reggelente ájulás kerülget. Szerintetek nagyon gáz elmenni pár nap betegszabira? Szégyellem magam, de muszáj... bár a pénz is kéne.. Ti mit tennétek a helyemben?
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!