Igaz az, hogy a mérnök, programozó, orvos, közgazdász szakokon kívül az összes többi büfészak, amivel nem lehet megélni? És ha az ember nem mérnök, programozó, orvos vagy közgazdász lesz akkor inkább ne is menjen egyetemre?
Ez van.
Akinek fontos a lóvé az villamosmérnök lesz egy nagy multinál.
Akinek a társadalmi szerepvállalás a cél az elmegy nővérnek vagy gyerekeket oktatni.
Nem, ez nincsen így. Nem csak műszaki egyetemre érdemes járni. Én se műszakit végeztem, meg is jóval többet keresek 330-nal.
Azt mondd már meg nekem, hogy mi járt a fejedben akkor, amikor közszolgálatira jelentkeztel? Az egyetlen területre, ahol nyilvános adat az, hogy te mennyit fogsz keresni évek múltán is? El nem tudom képzelni, hogy tud valaki 4 évet az életéből rászánni egy olyan dologra, aminek egyáltalán utána se nézett. Nem vert at téged senki ezzel.
Érettségi után még naív az ember. Azt hittem hogy valami állami vezető leszek, nagy hatalommal a kezemben.
A valóság meg hogy mehetek a kormányablakba 160 ezerért.
Meg a nyílt napon is azt mondták hogy jól lehet keresni, de versenyszférába is el lehet menni. Mondjuk a meki is versenyszféra, szóval..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!