Miért mondják mindig az mlm-esek,hogy itt nem kell semmit eladni,nem kell senkit beszervezni meg majd a termék eladja magát csak beszélned kell róla?
Figyelt kérdés
Holott ha már beszélsz a termékről az reklámozás eladás ha meg beszélsz az üzleti részről az meg már beszervezés.2021. máj. 7. 02:11
41/49 anonim válasza:
A szekta nem azt jelenti hogy az ember nem nézeget ilyen videokat. Kereshetsz normális mlmeket is és szapulhatsz ilyeneket is, a döntés a tied.
42/49 anonim válasza:
39 -es és ha nem lépsz be csak ilyeneket linkelgetsz attol jobb lesz valami? Még mindig ott tartunk hogy foglalkozhatsz bármivel, ezektől a sallangoktol mentes MLM-ekkel, sőt olyasmivel is ami nem MLM, vagy linkelhetsz ilyeneket. te valamiért az utóbbit választottad.
43/49 anonim válasza:
"A szekta nem azt jelenti hogy az ember nem nézeget ilyen videokat."
A szektás viselkedés azt jelenti hogy tudomást sem akarsz venni róla hogy a társadalom nagy része mennyire lenézően vélekedik erről a szánalmas tukmáló tevékenységről. Sőt alternatív valóságokat építettek fel a szektás véleménybuborékotokba, hogy ez egy normális megbecsült foglalkozás.
44/49 anonim válasza:
Az nem alternativ valoság, ha mi nem tukmálunk. Az meg a te bajod ha tukmálos ismerőseid vannak. Talán jobban meg kéne válogatnod, kikkel tartasz kapcsolatot.
45/49 anonim válasza:
Ugy néz ki ezt a szektás véleménybuborékot te épitetted ki magadnak arrol, hogy minden MLM-es tukmál, pedig csak arrol van szó amit fent irtam, rosszul választottad ki kikkel tartasz kapcsolatot. Amit a szektás viselkedésről irsz az valójában rád igaz.
46/49 anonim válasza:
Annyira ostoba vagy, hogy még az sem tűnik fel, hogy nem egy emberrel beszélgetsz.
47/49 anonim válasza:
Én tehetek róla hogy mindkettőnek ez a válasz?
48/49 anonim válasza:
Ez nekem nem lehet válasz, mert nem linkeltem videót.
"39 -es és ha nem lépsz be csak ilyeneket linkelgetsz attol jobb lesz valami?"
49/49 anonim válasza:
Ma már beszélni se kell róla, ott az internet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!