Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért mondják mindig az...

Miért mondják mindig az mlm-esek,hogy itt nem kell semmit eladni,nem kell senkit beszervezni meg majd a termék eladja magát csak beszélned kell róla?

Figyelt kérdés
Holott ha már beszélsz a termékről az reklámozás eladás ha meg beszélsz az üzleti részről az meg már beszervezés.

2021. máj. 7. 02:11
1 2 3 4 5
 11/49 anonim válasza:
76%

Mert ha hazudnak róla, akkor nagyobb eséllyel tud beszervezni. Aztán sorra derül ki, hogy nem mondott igazat...

Engem is beszerveztek egy hálózatba, egy ismerősöm által (legyen "A"), illetve egyidejűleg egy másik ismerősömet (legyen "B"), csak őt egy másik vonalon szervezte be az ő egyik ismerőse (ő legyen "C"). Nos, hát nekem és A-nak ugyanaz lett a szponzorunk (felettes szerű, legyen "D"). Engem igazából az idegesített fel nagyon, hogy egyre több alkalmon, meetingen vettem részt, és mindenki annyira felsőbbrendűnek gondolta magát és lenézte azokat akik nem vettek részt ebben... Mert hogy nincs motivációja, éjetcélja a többi embernek. Na amikor én se tudtam 1 konkrét életcélt megnevezni (persze vannak terveim, de nem 1 konkrét célért akarok élni), hát majdnem kiakadt D. Meg meg kellett volna embereket is hívnom, de nekem ez akkora stresszt okozott (konkrétan hányingerem lett a stressztől...), mert tudtam az ismerőseimről akikkel beszéltem erről, hogy nem akar. Messzebbi ismerősökre meg nem akartam tukmálni... És akkor úgy kellett volna a barátaimnak írni, ahogy soha a büdös életben nem beszélek velük, de hogy "hát ez üzlet, és vannak bevált módszerek meg szófordulatok" aha. Na persze... Aztán lassan kezdte a sok "az én érdekem, hogy megnézzem" motivációs videók, előadások kezdték felemészteni a nemlétező szabadidőmet és akkor mondtam, hogy nem. Nekem erre nincs időm, embereket meghívni nem fogok. Ha nem tetszik, hát ez van. A vicc, hogy közben beszéltem B-vel, neki teljesen másokat mondott C, teljesen más dolgokat "várt el". Hozzáteszem, tudtam is meg nem is, mire vállalkozok, de úgy voltam vele, egy próbát megér, max ha nem lesz belőle semmi, egy élettapasztalatnak jó. Viszont az biztos, hogy én nem akarok így élni, de legalább már ezt is tudom...

2021. máj. 7. 10:55
 12/49 A kérdező kommentje:

8/

Nekem az a csalódás mindig,hogy a végén kiderül ők nem másnak akarnak segíteni és azért is csinálják hanem a pénz a legfontosabb a termék csak körítés a dologhoz.Most is ok jó a termék de most ne ezzel foglalkozzunk hanem az üzlettel...

2021. máj. 7. 11:05
 13/49 A kérdező kommentje:

11/

Na akkor ez se újdonság mint ahogy az üzlet is ami már 2010-ben is volt és hú titokként kezeljem a képeket de kiadják egy csomó mindenkinek csak érdeklődés felkeltés a szöveg :)

2021. máj. 7. 11:06
 14/49 A kérdező kommentje:
Ja és ugye van a kezdőcsomag csak pár tízezer forint ennyit megér szöveg meg kipróbálod a terméket pénz visszafizetési garancia 30 napig,ja pont erről a cégről olvastam egy illetőnek nem használt a sós víz és vissza akarta igényelni a pénzét de sosem kapta vissza amit a termékért fizetett volt kifogásuk miért ne.
2021. máj. 7. 11:07
 15/49 A kérdező kommentje:

12/

Na ez az illető aszt bizonygatta nem igaz,hogy az emberek lenézik az mlm-et ez csak az én fejemben létezik meg direkt olyan embereket keresek akik azt mondják hazugság valójában az emberek igen is normálisan állnak az mlm-hez.De most ha azt mondom beszélt már pár ezer emberrel mondjuk nem tudom mennyi elutasítással de volt aki igent mondott az még nem fogja azt bizonyítani,hogy 8milliárd emberből mennyi fogadja el az mlm-et.Lehet a világon pár százalék ha csinálja az ilyen üzletet vagy hisz benne.De pszichológiailag tudnak hatni ha pl van aki már az utolsó fűszálat keresi vagy éppen csak az önbizalma nem sok vagy pénz is jó csalogató.Aztán elbeszélgetnék én azzal a sok emberrel aki sikeres lett...

2021. máj. 7. 11:23
 16/49 A kérdező kommentje:
Ja és mikor beszélnek nekem az üzletről bennem is mindig az jön elő,hogy én erre nem lennék képes,hogy embereknek eladjak vagy behúzzam őket egy üzletbe ami vagy működik vagy nem meg hitegessem őket mindenféle dumával.Nekem az a bajom túl rendesnek neveltek sajnos.
2021. máj. 7. 11:25
 17/49 anonim válasza:
71%
#17 na igen, nekem is ez volt a legnagyobb bajom. En ha egy kicsit fullentek is (akar csak annyi, hogy nem en boritottam ki a vizet a konyhaban pl.) azutan is olyan buntudatom van hogy csak na. Nem hogy embereknek penzrol hazudni.... Meg uzleti dolgokrol. Nekem ez nem megy hogy hitegessek meg lenezzek masokat...
2021. máj. 7. 11:38
 18/49 A kérdező kommentje:

18/

Na igen mondjuk a nem én borítottam ki a vizet még nem olyan súlyos mint,hogy embereknek ígérgessek valamit ami vagy bejön vagy nem aztán ha nem jön be azt mondjam a te hibád mert nem akartad igazán.

2021. máj. 7. 11:53
 19/49 anonim ***** válasza:
79%
Az a pálya, hogy akiket villantgatnak, hogy mennyi pénzük van ebből, azoknak az apja is gazdag, és nekik adott volt, hogy valami létező vállalkozással folytatják a családi jómódot. Vannak kivételek, de általában valami tényleges jól tejelő bolt volt az egész MLM hülyeség előtt, és maradt is a legtöbbjüknek.
2021. máj. 7. 23:04
 20/49 anonim válasza:
71%
#19 a vizes csak egy példa, hogy már olyan kis dolog is akkora bűntudtot okoz, nemhogy nagyobb kamu... Na és igen, ez az ami még nem kellett. Ez az önhibáztatás hog én vagyok a szar mert nem megy és nem akarm eléggé. Na ja. Szerencsére amikor ezeket mondták nem voltam épp hullámvölgyemben. Nagy szerencse. Mert amikor abban vagyok és még egy lapáttal rátennének... Nem tudom hogy mi lett volna..... (Vannak olykor nagyon mély pontjaim)
2021. máj. 8. 08:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!