Igaz lehet ez? Akár be is lehet kamuzni egy végzettséget? Milyen következménye lehet ennek?
Van egy nem túl közeli ismerősöm, aki software engineer Kanadában és a Gábor Dénes Főiskolán diplomázott...
Ez a harmadik munkahelye, de azt állítja hogy még sosem kérték el a diplomáját, hanem bemondásra elhiszik neki.
Tesztek azok voltak, melyeken átment...
És Ő nem hazudott, tényleg diplomás, de elgondolkodtam hogyha valaki autodidakta módon tanul meg programozni, esetleg ilyen bootcamp segítségével és így jelentkezik egy állásra, ahova diplomát is elvárnak lehet hogy be sem hívják...
De mi van akkor hogyha behazudja a munkatapasztalatot meg a diplomát, esetleg ezt nem ellenőrzik le és a teszten meg átmegy?
Mi lehet a legrosszabb ami történhet, hogyha például mégis hazugságon kapják, ott rögtön?
És mi történik akkor, ha csak néhány év után?
(Nem tervezek semmi ilyesmit, csak elgondolkodtatott hogy állítólag nem kérnek semmit, legalábbis Kanadában)
#12. Én úgy tudom, hogy a magyar egyetemek között nincs nagy különbség, talán az ELTE ami kicsit kiemelkedőbb a többinél, de nemzetközi viszonylatban az sem jó...
De pont a BME-t és a DE-t hoztad példának, amikor azok szerintem tényleg nagyon közel azonos színvonalú intézmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!