Ha eltitkolom hogy van egy egyetemi alapszakos diplomám és így jelentkezek egy középfokú végzettséget igénylő állásra lehet jogi következménye?
Figyelt kérdés
Egy gyári munkára szeretnék jelentkezni ahová nem lenne releváns a felsőfokú végzettségem.2020. jún. 22. 19:41
1/5 anonim válasza:
Miért lenne? Nem vagy köteles elmondani, hogy van diplomád.
2/5 anonim válasza:
Nem kell elmondani, de ha kiderül, az elég ciki... szóval ha hosszú távra tervezel, szerintem tisztább ha bevallod.
3/5 anonim válasza:
Nem. Ki se derül. Nem kutakodnak utánad :)
4/5 anonim válasza:
Ezt önéletrajz-optimalizálásnak hívják, és nem büntetendő.
5/5 A kérdező kommentje:
Kicsit megnyugodtam de még mindig filózok mi lenne a helyes és járható út. Azt nem tudom hogy mennyi időre terveznék de most mindenképp szükségem lenne a pénzre még ha éhbér is. :/
2020. jún. 22. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!