Ha fel akarják mérni a középfokú angol nyelvtudásom, milyen kérdésekre számíthatok angolul?
Előfordulhat, hogy egy online tesztet kapsz, ez azért jó, mert tudsz rá gyakorolni. Írd be a google-ba, hogy online english test vagy online english level test, csinálj meg párat :)
Ha az interjú során, szóban van a tudáspróba, akkor általános beszélgetésre számíts, valami olyasmire, mint nyelvvizsgán. Szakmai dolgokról és nehezebb témákról általában csak akkor kérdeznek, ha felsőfokú nyelvtudást várnak el (legalábbis én így tapasztaltam).
Köszi.
Elfelejtettem odaírni, hogy fix, hogy szóban fognak tesztelni, nem kapok online tesztet:)
Nekem interjú alatt egyszer csak feltették a kérdést, hogy folytathatjuk-e németül, én meg mondtam, hogy persze. Onnantól 2-3 percet beszélgettünk németül, aztán visszatértünk a magyarhoz.
Ha nem is érzed biztosra a nyelvtudásod, akkor is bátran és határozottan vágj bele egy ilyen beszélgetésbe, ebből is látják, hogy nem rémülsz meg a kihívásoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!