Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Help! Mit takar az, hogy...

Help! Mit takar az, hogy értékesítő?

Figyelt kérdés
Olyan szövegkörnyezetben,hogy dinamikusan fejlődő cég érzékesítő munkatársakat keres. Ez az értékesítő az aki tárgyal és hírdet stb a céget vagy az aki eladja a dolgaikat pl boltban?Légyszi segítsetek!!!
2010. aug. 23. 11:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Általában a kereskedelmi vagy a logisztikai csoport munkatársa, és potenciális ügyfeleket keres és próbál nekik eladni, illetve kül. megkeresésekre ad információkat, árakat, tart kapcsolatot. Ilyen és ehhez hasonló, a cég profilja és egyéni beállítottsága szerinti munkaköröket aggathat az értékesítő munkatársra.

Ahogy írtad, a bolti eladó munkakör az bolti eladó, nem pedig értékesítő.

2010. aug. 23. 11:53
 2/8 anonim ***** válasza:

értékesítő= eladó

vagy konkrét dolgot kell eladni, vagy pedig szolgáltatást. én ebben az esetben inkább az utóbbit gondolom, azaz ügynökösdi.

2010. aug. 23. 11:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,igen én is erre gondoltam. Még esetleg annyit ha tudnátok segíten,hogy ha ez magánnyugdíjpénztárral kapcsolatos,akkor általában telefonos értékesítő nem?
2010. aug. 23. 12:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Elég tág fogalom ez az "értékesítés". Akár az is lehet, hogy ilyen telefonon hívogatós értékesítésről van szó.
2010. aug. 23. 12:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Értem=) És azért érdemes elmenni egy ilyen állásinterjúra? Mert fix fizetést és juttatásokat írtak,vagy lehet azért becsapásos?
2010. aug. 23. 12:12
 6/8 anonim ***** válasza:
menj el az interjúra és kiderül mit takar.
2010. aug. 23. 14:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez irodai értékesítést takar ami azt jelenti, hogy hosstesek által összegyűjtött cím lista alapján az ügyfeleket fel kell hívni és egy bemutatóra hívni, ha az ügyfél vásárol akkor el kell intézni a papírmunkát és ha minden rendbe van kiszállítani az ügyfélnek a terméket.
2010. aug. 23. 16:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Én is ilyesmire gondolok,amit az utolsó válaszoló írt,csak bizonytalan vagyok/voltam,hogy ne e ilyen házaló ügynök csak ilyen címszóval.De a telefonálgatás nem zavar=)
2010. aug. 23. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!