Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A munka.hu oldalon hogyha...

A munka.hu oldalon hogyha rámegyek arra, hogy 'keresőtevékenység bejelentése', az pontosan mit takar? Azt, hogy álláskereső vagyok vagy ez mást jelent?

Figyelt kérdés
Pályakezdő álláskereső vagyok. Hétfőn kaptam álláskeresők kiskönyvét, amiben szerepel a honlap (munka.hu) cím illetve az azonosítóm. Sikerült belépnem, illetve kitöltöttem az adatokat, tavaly pl. dolgoztam júl. 3-tól augusztus 31-ig (előbb nem tudtam mert nyári gyakorlaton voltam, bár ez annyira nem lényeg), tehát ezt az adatot kitöltöttem, viszont azt jelöltem be a foglalkoztatási formához, hogy 'keresőtevékenységet folytatok' hiszen állást keresek, de lehet rosszul értelmeztem és mást kellene bejelölnöm. A problémám az, hogy nem tudom sehogy sem törölni, módosítani, mert akkor kétszer jelenik meg (bejelentett foglalkoztatása illetve eddig bejelentett foglalkoztatása) vagy ez nem baj? Valaki segítsen legyen szíves! Nekem semmi konkrétat sem mondtak a munkaügyiben. Köszönöm a válaszokat!
2011. szept. 6. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A keresőtevékenység azt jelenti, hogy dolgozol. Nem azt, hogy munkát keresel.

Azt nem tudom, hogy tudod módostani, de jelen pillanatban azt nyilatkoztad a munkaügy felé, hogy dolgozol. Ezt gyorsan korrigálnod kel, mert különben nem kapsz ellátást (már ha eddig kaptál). Hívd fel őket mielőbb vagy menj be személyesen.

2011. szept. 6. 15:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
kel = kell , bocs
2011. szept. 6. 15:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Időközben megoldódott a probléma, mert felhívtak telefonon, csak hát..kicsit érdekesen jött ki a szituáció: kinyomtatták neki automatikusan a dolgot, akárhányszor módosítást végeztem. De lerendeződött, végül is tavalyi munkát írtam be. :D De köszönöm a választ! :)
2011. szept. 6. 15:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Ellátásban nem részesültem/részesülök.
2011. szept. 6. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!