Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi a fizetésetek és mi a...

Mennyi a fizetésetek és mi a szakmátok? ÉS mit szóltok ahoz amit még írtam?

Figyelt kérdés

JA és most olvastam, hogy külföldön jóval több a keresett.Pl egy amerikában átlagosan az egészségügyben dolgozók 17.5X keresnek többet mint ithon.

VAgy PL itt olvastam, hogy egy programozó közel 1 M forintott keres nettoban. Ithon egy ismerősöm Brutto 500E-t kap. Mivel úgy csinálja, hogy vállalkozóként van bejelentve így olyan 340marad. De ha ezt alkalmazotként kb 260. Mondta is, hogy ki kellene menni mert ez nagyon sz*r.

Kint min. nettó 1M-et kapna.

Ti nem akartok6akartatok kimenni külföldre.

JA és egyébéknt most olvastan egy cikket és rájöttem, hogy ki kell menni, hisz 20 év mulva borzalmas lesz itt már nyugdíjjasnak lenni.

A megkérdezett középiskolások 39% maradna 31% nem tudja 30% menne. AZt mondták kb 2025-re 8 millióan maradunk. Na ennek a nygy része nyugdíyjas lesz vagy gyerek. Ki tartja majd el őket?

Ennek az oka, hogy mindenki kimegy vagy hogy nem akrnak gyereket vagy 1-et.

Azt mondom, hogy ha nem növelik a fizetéseket 5-10 éven belül 5-10X-ére akkor nagyon rosz jövő lesz.

2010. aug. 23. 02:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ennyi károgást! Igenis lehet boldogulni megfelelő hozzáállással, szorgalommal. De bizony meg kell mutatni, hogy mennyit érünk. Az nem megy, hogy valaki már 20 évesen top manager akar lenni ...
2010. aug. 23. 18:11
 12/12 A kérdező kommentje:

"Miért nem tud örülni vonaton zötykölődve az őzikék látványának, miért csak akkor boldog, ha egy audi van a popója alatt vagy ülhet a plazma tévéje előtt? "

Mert senki nem szeret a koszos vonaton utazni ahol még soakn is vannak. A kocsival ott álsz meg ahol te akarsz és oda mész ahova akarsz. Nekem mondjuk nem egy Audi kellene hanem BMW X5.

A plazma tv pedig olyan amivel jobban lehet élvezni a műsort mint a simával.

HA az ember nem bír magának egy jobb életszinvonalat fentartani itthon akkor irány kintre.

2010. aug. 23. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!