Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi a fizetésetek és mi a...

Mennyi a fizetésetek és mi a szakmátok? ÉS mit szóltok ahoz amit még írtam?

Figyelt kérdés

JA és most olvastam, hogy külföldön jóval több a keresett.Pl egy amerikában átlagosan az egészségügyben dolgozók 17.5X keresnek többet mint ithon.

VAgy PL itt olvastam, hogy egy programozó közel 1 M forintott keres nettoban. Ithon egy ismerősöm Brutto 500E-t kap. Mivel úgy csinálja, hogy vállalkozóként van bejelentve így olyan 340marad. De ha ezt alkalmazotként kb 260. Mondta is, hogy ki kellene menni mert ez nagyon sz*r.

Kint min. nettó 1M-et kapna.

Ti nem akartok6akartatok kimenni külföldre.

JA és egyébéknt most olvastan egy cikket és rájöttem, hogy ki kell menni, hisz 20 év mulva borzalmas lesz itt már nyugdíjjasnak lenni.

A megkérdezett középiskolások 39% maradna 31% nem tudja 30% menne. AZt mondták kb 2025-re 8 millióan maradunk. Na ennek a nygy része nyugdíyjas lesz vagy gyerek. Ki tartja majd el őket?

Ennek az oka, hogy mindenki kimegy vagy hogy nem akrnak gyereket vagy 1-et.

Azt mondom, hogy ha nem növelik a fizetéseket 5-10 éven belül 5-10X-ére akkor nagyon rosz jövő lesz.

2010. aug. 23. 02:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
27%
Én ki szeretnék menni, programozónak. Egyetemet jó lenne ott elvégezni. Egyelőre középsuliba járok, még van 2 évem, tehát addig biztos nem megyek ki.
2010. aug. 23. 03:51
 2/12 anonim ***** válasza:
66%

Én idén diplomáztam, de nem tudok vele elhelyezkedni, de őszintén szólva nem is akarok, mert nem szeretnék 100ezer forintért gürizni, úgy hogy az összes szabaidőmet (ha lenne egyáltalán) itt kell eltöltenem, mert még nyaralni sem tudok elmenni külföldre.

Úgyhogy én részemről hamarosan továbbállok.

Amúgy szerintem is 8M-an leszünk vagy még annyian sem és abból is 5M cigány lesz.

Az értelmiség, a jó szakemberek többsége el fog menni innen, pedig egyedül ők tudnának javítani az ország helyzetén. De én is úgy vagyok vele, hogy jobb elhagyni a süllyedő hajót...

2010. aug. 23. 04:49
 3/12 anonim ***** válasza:
68%

Az utolsónak üzenném, hogy menjen, nem hiányzik..

De vegye számitásba, hogy bárhová is megy, ott ő lesz a "cigány". Ezt minden egyes nap éreztetni fogják vele.

Érdekes lesz megtapasztalnia a másik oldalt.

2010. aug. 23. 06:50
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Miért hiszitek,hogy mindenütt a magyarokra várnak? Ott mindig idegenek lesztek,és ha van a saját országukbeli egy állásra,azt részesítik előnyben! Már ma sem tud mindenki külföldön sem elhelyezkedni,legfeljebb csak olyan munkákra,amit a "hazaiak" nem szívesen végeznek el.
2010. aug. 23. 07:40
 5/12 A kérdező kommentje:

"Miért hiszitek,hogy mindenütt a magyarokra várnak?"

Nem hiszik, de ezt az országot még idejében el kell hagyni.

Itt lóf*sz pénzért gürizik az ember.

2010. aug. 23. 10:58
 6/12 anonim ***** válasza:
71%
Hogy akarsz külföldön boldogulni, ha még a saját anyanyelveden sem tudsz helyesen írni? Idegen nyelven hogyan fogsz tudni boldogulni? Igaz a mosogatáshoz nem kell írásbeliség.
2010. aug. 23. 12:20
 7/12 A kérdező kommentje:

Most nem olvasom végig amit írtam de azért hajnali 2-kor ne várd már el a helyesírást.

"Igaz a mosogatáshoz nem kell írásbeliség."

Ki mondta, hogy mosogatni akarok?

2010. aug. 23. 12:36
 8/12 anonim válasza:
100%
Szerintem ha hajnal 2-óra van,ha délelőtt 10-óra, a helyesírás nem időbeosztáshoz jár.De ha így állsz hozzá inkább menj!Mosogatni vagy guberálni kit érdekel?Egy írni nem tudóval kevesebb:)szia
2010. aug. 23. 15:20
 9/12 anonim ***** válasza:
44%
Miért lett ebben az országban (főleg a fiataloknak) ennyire fontos a pénz? Én ezen vagyok ledöbbenve. Miért nem tud örülni vonaton zötykölődve az őzikék látványának, miért csak akkor boldog, ha egy audi van a popója alatt vagy ülhet a plazma tévéje előtt? Zsíros kenyeret nem esznek, mert nem egészséges, de a cigire jó sokat költenek. Ha a szemlélet változna, nem lenne olyan rossz ám itthon!
2010. aug. 23. 16:07
 10/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Vannak olyan helyesírási hibák, amelyeket az ember semmilyen körülmények között nem követ el. Az egyértelműen látszik, hogy valaki félreütött véletlenül, vagy fogalma sincs a szabályokról. Teljesen egyetértek az egyik hozzászólóval. Külföldön is szükségeltetik egyfajta minőséget tartani ...

2010. aug. 23. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!