Szerintetek mennyi lehet a kezdő bérigénye egy controllernek? (Alul kifejtem)
Figyelt kérdés
Amivel rendelkezem:
- C1 angol és német nyelvvizsga
- BSc Pénzügy számvitel diploma
- MSc Számvitelt most csinálom
- Mérlegképes könyvelői bizonyítvány
- ACCA modulok fele megvan és van CIMA bizonyítványom
- Jelenleg a szakmai gyakorlaton kívül (6 hónap) nem dolgoztam.
Van egy alapvető elképzelésem a minimum bérigényről, ami szerintem teljesen reális, de más a témában kompentens ember véleményét is szívesen meghallgatnám!
2021. máj. 1. 12:16
21/39 anonim válasza:
Semmi extra a mester, pont annyi, mint régen a diploma. Az alapképzés egy butított papír.
Szóval még mindig ott tartunk, hogy van egy diplomád, jó nyelvtudásod és nulla tapasztalatod. Üdv a munkaerőpiacon, ahol csak az utóbbi számít.
22/39 anonim válasza:
nekem több ismerősöm is nettó 500 ezer Ft-al kezdett ilyen területen. könnyedén elérhető csak talpraesettnek kell lenni
23/39 A kérdező kommentje:
#21-es ha annyira semmi extra egy mester, akkor miért nem olyan gyakori a piacon? :D Ugyanakkor meg értem, amit mondani akarsz.
2021. máj. 2. 18:27
24/39 anonim válasza:
Azért nem gyakori, mert az alapképzéssel is bőven el lehet helyezkedni, és ahogy már írtam, a tapasztalat többet számít.
25/39 anonim válasza:
Konnyeden elerheto netto 500 kezdokent? Na ne nevettessetek. Talan 1%-nak adatik meg, semmikeppen nem konnyu ennyivel kezdeni. Meg a legnagyobb multik se szoktak ennyit fizetni teljesen kezdonek, mester diploma ide vagy oda ..
26/39 anonim válasza:
Nyilván nem véletlenül két pipás a 22...
27/39 anonim válasza:
Nettó 500al nagyon nehéz kezdeni, az tuti 500 bol ha 1nek sikerül. És ott is már tuti sok év gyakornoki tapasztalattal. Én most kezdtem multinál, 3 éve ott dolgozom már gyakornokkent. Nettó 400al kezdtem. Szóval a 25 év szja kedvezmény után meglesz majdnem az 500. ( mester diploma folyamatban, Nyelvtudas is itt van) 22/f
28/39 A kérdező kommentje:
#27-es köszi a választ. Picit félreérthető volt, anno kezdtél 400-zal vagy a gyakornokoskodásod után?
2021. máj. 2. 20:27
29/39 anonim válasza:
2018 óta voltam gyakornok. Most áprilisban kezdtem főállásúként nettó 400k val. Ha ez így érthetőbb.
30/39 A kérdező kommentje:
Így már igen, köszi!
2021. máj. 2. 20:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!