Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek mennyi lehet a...

Szerintetek mennyi lehet a kezdő bérigénye egy controllernek? (Alul kifejtem)

Figyelt kérdés

Amivel rendelkezem:

- C1 angol és német nyelvvizsga

- BSc Pénzügy számvitel diploma

- MSc Számvitelt most csinálom

- Mérlegképes könyvelői bizonyítvány

- ACCA modulok fele megvan és van CIMA bizonyítványom

- Jelenleg a szakmai gyakorlaton kívül (6 hónap) nem dolgoztam.

Van egy alapvető elképzelésem a minimum bérigényről, ami szerintem teljesen reális, de más a témában kompentens ember véleményét is szívesen meghallgatnám!

2021. máj. 1. 12:16
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
83%

[link]

Talán ez hasznos lehet. 8-as voltam. Ok, nem a Big4 fizet a legjobban, de azért talán elég nagy presztízse van és iszonyat gyorsan növekedhet a fizu, csak rengeteget kell melózni (én nem dolgozom ott, barátnőm mondta)

Én is pénzügyet végeztem, elemzőként dolgoztam eddig egy munkahelyen, amit nagyon imádtam, de sajnos a fizu nem volt túl versenyképes. Fél éve váltottam, 3,5 év teljes munkaidős tapasztalattal 475-öt kapok nettóban cafeteriával együtt, ami szerintem teljesen versenyképes ebben a szakmában. Persze én nem kontroller vagyok, mint már írtam :)

2021. máj. 1. 15:49
 12/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válazokat! Nekem is van ismerősöm Big4-nál, ő egy alapszakos végzettséggel a Big 4nál nettó 500-at keres frissen kezdőként és meg tudom erősíteni, amit írtál tényleg így van: rengeteget dolgoznak, nagy a kiégés, nagy a munkaerő fluktuáció.

Ismerem a HAYS és az egyéb bériránytűs oldalakat, de azt is tudom, hogy ettől lazán el tud térni a valóság. Egy multinál szeretnék mindenképpen elhelyezkedni.

2021. máj. 1. 16:08
 13/39 A kérdező kommentje:
Elírtam bruttó 500 akart lenni a keresete.
2021. máj. 1. 16:12
 14/39 anonim ***** válasza:
54%
Esetleg gyógyszeripari cégeknél nézz szét, abban azért van pénz
2021. máj. 1. 16:19
 15/39 anonim ***** válasza:
Bruttó 500 is összejöhet akár, de elég ritka. Bruttó 400, esetleg 450 ezer a reális pályakezdő kontrollerként.
2021. máj. 2. 10:15
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Le lehet pontozni,de nulla tapasztalattal nem fogsz 500br felett keresni.
2021. máj. 2. 11:07
 17/39 A kérdező kommentje:

Én értem azokat, akik azt mondják, hogy bruttó 500 kezdőként sok...viszont azt is hozzáadhatod, hogy mesterképzésem is van. Nem mindenhol fogják megfizetni, de többet ér egy hasonlóan nulla szakmai tapasztalattal rendelkező alapszakossal szemben. Itthon nem igazán van a mesterképzésnek kultúrája, de komolyabb cégeknél ezt igenis számításba veszik.

Tehát akkor igaz lenne, amit írsz, ha csak alapszakos diplomám lenne és semmi más.

2021. máj. 2. 14:32
 18/39 anonim ***** válasza:
Elvégeztem én is a mestert, de nem érzem magam képzettebbnek. Nyugodtan jelentkezgess, de ha 650 bruttókat akarsz kérni fél év tapasztalattal, akkor félek, kevés helyről fognak visszahívni.
2021. máj. 2. 14:36
 19/39 A kérdező kommentje:
Amennyiben elolvastad az eddigi hozzászólásokat úgy tudod, hogy nem írtam semmilyen igényt. Mindössze csak kíváncsi vagyok mások véleményére ennyi.
2021. máj. 2. 14:38
 20/39 anonim ***** válasza:
Elmondta mindenki a véleményét, senki nem osztotta, hogy reális a 450k nettó a tapasztalatoddal. Ennyi.
2021. máj. 2. 14:45
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!