Én vagyok a hülye vagy nettó 300 ezer forint keresetből sem lehet 30+ év gyűjtés nélkül venni egy lakást normális helyen?
Hacsak a létminimumra költök tehát lakhatás étkezés tisztálkodás akkor sem lehet 150 ezer forint alatt megoldani.
Tegyük fel havi 150 ezret félre teszek már megyeszékhelyen most 25+ millio egy panel. Örök rabszolga leszek vagy mi...
Ha havi 150 -et félre teszel az évi 1.8 millió. Talán-talán lehet lesz egy párod valamikor, ha ő is így tesz az már 3.6 évente. Tíz év alatt már 36 millió. Most aztán vagy lesz még csok, meg babaváró, vagy bármi, vagy nem. Azért hol van ez a 30+ évtől?
Tegyük hozzá akár esetleg lehetne fokozni a bevételeket, túlórával, vagy bármivel, de akár a megyeszékhelyeket is el lehet hagyni, mert azokon kívül is van normális élet. Én pl. kiköltöztem az egyik legfelkapottabb megyeszékhelyről.
Kérdés kinek mi a normális. Nyilván a teljesítőképességet meg az igényeket egymáshoz kell hangolni, de szerintem nem olyan vészes a helyzet ha valaki egészséges és van jó állása.
Magamnak való vagyok,nem akarok kapcsolatot nekem csak az teher.
Nekem egy kis lakás kell ahol minden szolgáltatás közel van és nem kell havi 50-75 ezret autóra kivágnom a semmiért mert isten háta mögött élek vagy 100+ ezrekkel tömni a tulaj zsebét.
Aha, megértem. Nézd a jó oldalát. Így fele akkora lakás is elég lesz neked. :)
Helyetted egy válaszoló se fogja megoldani a problémádat, ha meg veled együtt siránkoznak sokkal előrébb azzal se vagy, így aztán jobb tanácsot nem lehet adni, mint hogy tégy belátásod szerint.
"már megyeszékhelyen most 25+ millio egy panel."
Én a napokba itt megyeszékhelyen egy nappalis korrekt állapotú panelt láttam 14.900.000Ft-ért hirdették.
19:
Nem mindegy ám, hogy Salgótarjan vagy Győr...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!