Én vagyok a hülye vagy nettó 300 ezer forint keresetből sem lehet 30+ év gyűjtés nélkül venni egy lakást normális helyen?
Hacsak a létminimumra költök tehát lakhatás étkezés tisztálkodás akkor sem lehet 150 ezer forint alatt megoldani.
Tegyük fel havi 150 ezret félre teszek már megyeszékhelyen most 25+ millio egy panel. Örök rabszolga leszek vagy mi...
Nekem 4 lakásom lesz, amit örökölni fogok. Barátnőmnek szintén ilyesmi.
Ha lakást kellene vennem, meg lennék lőve. Esetleg külföldön tudnál gyűjteni rá normális lépésben.
Ez oké hogy örökölni fogok majd én is de az kiadásra van szüleimnek és nem az a fajták akik adnak gyerekeiknek.
Tehát most arra építeni hogy vagyok 25, apam anyám 45-50, a dédim is él még 90+, nagyszüleim meg élnek házukban.
Az vicc leszek 60+ mire öröklök.
Mondjuk én az engem nevelő nagyszülőktől örököltem - és sajnos, mert jobb lenne, ha élnének még és nekem is az önállósodás miatt fájna a fejem.
Szóval szerintem lakj szülőkkel, ha teheted, úgy rettentő sokat tudsz spórolni, akkor is, ha nyilván beszállsz otthon a dolgokba.
Vagy csak szobát bérelj.
Illetve az emberek zöme nem szokott évekig egyedülálló lenni átlagos esetben. Két nettó 300 ezer az nettó 600 ezer, ebből ha le is jön 150, marad 450. Ebből élnek és egy önerőből félretesznek. Sőt, sok szakma esetén a nettó 300 jövőre már nettó 350 vagy több.
2:
A hitelr ugyanúgy vissza kell fizetnie, ha 25-30 év lenne összeszedni hitel nélkül a jelenlegi áron, akkor nem fog tudni biztonságosan hitelt felvenni, mert többet kellene törlesztenie, mint amennyit most félre tud tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!