Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi ideje van egy főnöknek,...

Mennyi ideje van egy főnöknek, hogy a tévesen számolt bért korrigálja? Hó 10-ig kell bért fizetni meg is történt de hibásan, a különbözet azóta se jött meg és 04.24 van?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 24. 11:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

" akkor várjon a jövő hónapi bérfizetésig? Ugye ezt senki nem gondolja komolyan?"

de, az itteni seggek ezt teljesen komolyan gondolják.

2021. ápr. 25. 10:05
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha teljesen elfelejtik, nyilván nem vár következő hónapig. Deitt hibás és nem hiányzó bérrőlvolt szó.

Érdekes módon a kérdező se sietett legutóbb visszaadni a hibásan pluszban fizetett bért. Sőt, meg akarta tartani.

Nekem legutóbb 50nel kevesebbet számfejtettek, mert elfelejtették a 7 túlórámat. Következő hónapban kaptam meg, szerintem ez rendben van.

2021. ápr. 25. 13:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Akkor perelj
2021. ápr. 25. 13:33
 14/15 A kérdező kommentje:

"Ha teljesen elfelejtik, nyilván nem vár következő hónapig"

Ja értem. Tehát ha 150 nettó helyett utalnak 90-et akkor várjak köv hó 10.ig és ez teljesen rendben van világos. Sőt még legyek hálás hogy csak ennyi hiányzik és nem több és pofa súlyba nem kell itt dolgozni nem a nyúl viszi a puskát stb

eltaláltam?

2021. ápr. 25. 16:54
 15/15 anonim ***** válasza:

"Nekem legutóbb 50nel kevesebbet számfejtettek, mert elfelejtették a 7 túlórámat. Következő hónapban kaptam meg, szerintem ez rendben van."

Szerintem meg nincs rendben. A tárgyhavi béredet a következő hó (legkésőbb) 10-ig rendelkezésedre kell, hogy bocsájtsák. Neked abból 7 túlórával ezt nem tették meg.

Engem úgy rúgtak volna fenékbe, mint a huzat bérszámfejtőként, ha soron kívül nem orvosolom a dolgozók jelzését a bérrel kapcsolatban.

A dolgozó alkalmazásakor írásban kapott egy tájékoztatót arról, hogy ha a tárgyhót követő hó 03-ig lead minden olyan papírt, ami a bérszámfejtést befolyásolja (orvosi papírok stb.), akkor azt figyelembe vesszük. Ha csak utána adja le, akkor azt már csak a következő bérszámfejtéskor tudjuk figyelembe venni. A hibás bér megállapítása nem ide tartozik, az nem a dolgozói magatartás következménye. Azt soron kívül intéztük! Prioritást élvezett. MINDIG!

2021. ápr. 26. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!