Csak Anonym és kiváncsiságból kérdezem, nektek mennyi pénz ezek van tartalékban, amihez bármikor hozzá tudtok nyúlni?
Amihez ténylegesen bármikor azonnal hozzá tudok nyúlni az kb 1 millió.
Amihez már intézkednem kéne és valamennyi átfutási idő kéne hozzá azzal összesen úgy ~5 millió.
Szülőkkel lakok, sosem éltem önállóan. Fizetésem nagy részét félre szoktam rakni.
Folyószámlán kb 1,5 millió, állampapírban 4,3 millió.
27/F
1. Az, hogy válság van azért nem általános. Turizmusban biztos, máshol azért nem ennyire egyértelmű.
2. Persze, hogy van az a réteg, akinek 3-4-5-6 millió megtakarítása van. Máshogy nehezen lehetne kocsira meg lakás önerőre gyűjteni. Márpedig nagy lassulás nem történt a lakás vételek körül.
3. Nem, nem te vagy az egyetlen, biztos vannak mások is, de ettől függetlenül van az a réteg is, akit nem érint kifejezetten a Covid. A mi munkánk folyik rendületlenül vírus ide vagy oda.
4. Ha szar a fizetésed, akkor lehet most ideje továbbképezni magad vagy munkát váltani.
#7es voltam.
Kedves kérdező!
Jelenleg nekem itthon 650.000 ft van egy széfben. Ehhez bármikor hozzá tudok nyúlni. A többi pénzem az bankban van ami kicsit több mint 8 millió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!