Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csak Anonym és kiváncsiságból...

Csak Anonym és kiváncsiságból kérdezem, nektek mennyi pénz ezek van tartalékban, amihez bármikor hozzá tudtok nyúlni?

Figyelt kérdés
Ilyen borzasztó fizetések mellett csak én nem tudok félretenni egyik hónapban sem? Van vész tartalékos, de az is felvett személyi kölcsön, hogy ha pl szeretnék egy autót, akkor ne csak álmodoztam róla.

2021. ápr. 22. 13:43
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

Amihez ténylegesen bármikor azonnal hozzá tudok nyúlni az kb 1 millió.

Amihez már intézkednem kéne és valamennyi átfutási idő kéne hozzá azzal összesen úgy ~5 millió.

Szülőkkel lakok, sosem éltem önállóan. Fizetésem nagy részét félre szoktam rakni.

2021. ápr. 22. 13:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs pénzem autóra, akkor nem veszek, hitelből meg pláne. Baromi drága a fenntartása.
2021. ápr. 22. 14:04
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
400 alá nem megyek. Diák vagyok.
2021. ápr. 22. 14:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
5 havi kiadásra elég vésztartalékom van, amihez rögtön hozzáférek. A többi megtakarítás és befektetés kb 3 évre lenne elég, a jelenlegi életszínvonal mellett.
2021. ápr. 22. 14:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 2 havi megélhetésre elegendő pénz van a bankszámlámon, a többi állampapírban, hogy kamatozzon is. Lakásra gyűjtünk.
2021. ápr. 22. 14:42
 6/10 anonim ***** válasza:
94%

Folyószámlán kb 1,5 millió, állampapírban 4,3 millió.

27/F

2021. ápr. 22. 14:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
1 havi megélhetés a sima számlánkon (az alá nem megyünk) a többi megtakarítás számlán mert mi is lakásra gyűjtünk (jelenleg 6milliónk van). Nyilván ha beütne a káosz, akkor ehhez is hozzá tudnánk nyúlni, bár nem akarok. Plusz 1,9 Fundamentában. Azt 3 hónap lenne mire kiutalják, ha kellene.
2021. ápr. 22. 17:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Még hogy válság van... Lófaxt. 4 millió, 3 millió, még 5 millió megtakarítása van itt mindenkinek. Én vagyok az országban az egyetlen aki a xar fizetéséből nem tud félretenni. Szomorú:(
2021. ápr. 22. 21:28
 9/10 anonim ***** válasza:
95%

1. Az, hogy válság van azért nem általános. Turizmusban biztos, máshol azért nem ennyire egyértelmű.

2. Persze, hogy van az a réteg, akinek 3-4-5-6 millió megtakarítása van. Máshogy nehezen lehetne kocsira meg lakás önerőre gyűjteni. Márpedig nagy lassulás nem történt a lakás vételek körül.

3. Nem, nem te vagy az egyetlen, biztos vannak mások is, de ettől függetlenül van az a réteg is, akit nem érint kifejezetten a Covid. A mi munkánk folyik rendületlenül vírus ide vagy oda.

4. Ha szar a fizetésed, akkor lehet most ideje továbbképezni magad vagy munkát váltani.

#7es voltam.

2021. ápr. 23. 01:02
 10/10 anonim ***** válasza:
94%

Kedves kérdező!

Jelenleg nekem itthon 650.000 ft van egy széfben. Ehhez bármikor hozzá tudok nyúlni. A többi pénzem az bankban van ami kicsit több mint 8 millió.

2021. ápr. 26. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!