Mire vonatkozhat? (bövebben lent)
Otp junior kártyám van. Annak a kártyának a tulajdonosa akié a "fö számla" (nem tudom, mi a pontos neve, szóval akié alatt van az enyém) alapvetöen nem látja a költekezéseimet sem az egyenlegemet. (nagynénim).
Szerdára van idöpontja, mert hívták az Otp-böl, hogy látják, hogy nagyobb összeg van a számláján lekötetlenül. (Az ö számláján 100-150E. ft van, az enyémen 300 körül. ) Ilyenkor ez a hívás vonatkozhat az én számlám tartalmára, vagy ahoz nélkülem nem fér hozzá?
Elölre is köszönöm a segítséget.
"Szerdára van idöpontja, mert hívták az Otp-böl, hogy látják, hogy nagyobb összeg van a számláján lekötetlenül. (Az ö számláján 100-150E. ft van, az enyémen 300 körül. )"
wtf? Ezt nem értem. Nagy összeg?! Ez 1-2 havi fizetés. Aprópénz. :D
én sem értem. Mi minösül nagyobb összegnek ilyen esetben?
azt tudom, hogy ez valami féle tanácsadás, hogy mihez kezdhetne a számláján levö pénzzel
Igazából az a kérdés, hogy hívhatták-e az enyém miatt? (nem tudja, mekkora összeg van rajta, és azt szeretném, hogy ez így is maradjon)
Mivan?
Ha az ő számlája, akkor ő minimum rendelkező rajta, te pedig maximum rendelkező lehetsz. Miért nem nyitsz saját számlát?
mert még 4 hónapig érvényes, és tervben van, de még nem döntöttem el, hogy hol szeretnék.
De ahhoz hogy hozzá férjen, szüksége van a jelszavamra és a pin-re? (mert azokat meg nem tudja)
"mert még 4 hónapig érvényes, és tervben van, de még nem döntöttem el, hogy hol szeretnék."
Érvényességi ideje max a bankkártyának van, a bankszámla ugyan úgy él tovább. A kártya lejártával pedig kapni fogsz egy cserekártyát. De én sem igazán értem mi az értelme ennek a közös számlás mizériának.
Milyen pin-re és jelszóra?
Ő a számla tulajdonosa, ha akarná, még a pénzt is megtarthatná, ami rajta van, mert az ő számláján van.
Ha bemegy a bankba, akármit elintézhet a saját tulajdonú számlájával (új kártya igénylés, netbanki jelszó pótlás, forint kifizetés).
Ha eddig nem fordult elő, hogy a te pénzedből levett, akkor ez szerintem rendben is van. Az meg a szerződéstől függ ő mit vehet le róla, még akkor is ha a te neveden van egy része, mivel már nagykorú vagy és rendelkezel vele. Gondolom így lehet a szerződésben is. Na ha eddig nem vette le a te pénzedet, akkor most se fogja, meg miért tenné?
Amit írtál az a nyitja ennek:
"azt tudom, hogy ez valami féle tanácsadás, hogy mihez kezdhetne a számláján levö pénzzel"
Ajánlanak neki valami befektetés félét, kb ennyi. Nem derül ki miért ne lenne biztonságban a pénzed, de ha tudsz emberi okot rá majd írjad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!