Mi kell ahhoz, hogy csoportvezető lehessek a Mercedes gyárban?
Egészen konkrétan az érdekelne, hogy mire van szükség ahhoz, hogy megpályázhassam ezt a pozíciót, mint jelenleg szalagmunkás. Illetve az érdekelne, hogy mennyi az elérhető fizetés az előbb említett pozícióban.
Kérlek csak olyanok válaszoljanak akik dolgoztak vagy dolgoznak a merciben.
Tesóm Győrben dolgozott az audihoz köthető beszállítónál betanított pozícióban, majd megpályázott a mercinél sori, csoportvezetői pozíciót. Ez még a gyár indulásánál volt (ilyenkor könnyebb elcsípni jó pozíciókat), aztán teljesített (nagyon sokat bent volt évekig), több részlegen is kipróbálták.
Így keres érettségivel bruttó 800-at, egy műszakban(6-14), műszakvezetőként! Mérnököket, technikusokat interjúztat, technikusokat irányít, stb.
Nem rossz fizu, de ezért nagyon sokat bizonyított. Ennyi év után adnak a németek is a szavára. Sokat kellett bizonyítania!
Még annyi, hogy ha már csoportvezetőként letettél valamit az asztalra, akkor jöhet a műszakvezető és az osztályvezetői pozíció is. Ezeket általában a németek fel is ajnláj, ha látják, hogy értelmes vagy és lojális, rugalmas! Osztályvezetőnél már odaadják a bruttó 1.5-3 millió közötti összeget is!
Hozzáállás, kitartás, intelligencia kérdése az egész! Illetve, hogy elfogadd, hogy a német okosabb nálad, hiába hülye, mint a segg!
Sok idióta leszavazott, mert ők sosem fognak még diplomával sem elérni ennyit. :D Szánalmasok! :D
há há há
#2: Csodálkozol a lepontozáson? :D
Hogy a műszakvezető tesód nem irányít meg interjúztat mérnököket, se technikusokat, arra a nyakamat teszem :D
Illetve azt is nehezen hiszem el, hogy br. 800-at keres műszakvezetőként.
A te tesód vagy nem műszakvezető, vagy egy oltári kamugép.
Sokan azt hiszik a műszakvezető az valami hűde atyaúristennagy pozíció. Tudjátok mi a műszakvezető? Egy ember, aki vezeti a műszakot. Ennyi. Nálunk nem jelentősen keres többet a műszakvezető, mint egy sima operátor. Ne gondoljátok ezt túl :D. 8 általános kell hozzá, meg hogy tudjál írni olvasni. Gyakorlatilag bárkiből lehet műszakvezető, aki nem telejsen retardált.
Gyakran azt hiszik az emberek, hogy csak azért, mert benne van a "vezető" szó, akkor ők marha nagy valakik. Lószart :D. Ugyan úgy műszakban járó emberek.
Az, hogy a németek adnak a szavára... Pláne nem hiszem el :D. Műszakvezetői pozíció általában "lejjebb" van a ranglétrán mint egy tök alap mérnök vagy bármi... Műszakvezetőnek semmi köze se a minőséghez, se a mérnökök munkájához, se a "németekhez", se a technikusokhoz.
Műszakvezetőnek annyi a dolga, hogy az ő műszakjában rendben legyenek a dolgok. Meglegyen a létszám, jöjjön a darabszám zökkenőmentesen.
Ha bármi egyéb gond van, nem ő oldja meg. Műszak vezető alá kizárólag az ő műszakjába tartozó operátorok tartoznak.
Nem főnöke semmilyen mérnöknek, meg technikusnak... Nagyjából sehol. Mérnöknek nem főnöke a műszakvezető... Az b@szna be...
Másik nagy kedvencem ez az "osztályvezető". Ilyen nincs :D. Ez nem egy pozíció. Ez egy nagyon általános megfoghatatlan valami... Osztályvezető... Milyen osztály? :D. Ilyenekkel pontosan az operátorok szoktak dobálózni, akik azt se tudják ki kicsoda, meg ki milyen pozíciót tölt be a cégnél. "Valami osztályvezető".
Egy szó mint száz. Kedves #2. Szinte kizártnak tartom, hogy bárki műszakvezetőként Bruttó 800-at keressen. Vagy kamuzik, vagy még ahhoz is hülye, hogy tudja hogy mi a pontos pozíciója. Vagy a kettő együtt...
Nyilván fényezni kell magunkat a nagy családi ebédeken, értem én. De hogy a műszakvezető nem interjúztat meg irányít mérnököket, abban biztos lehetsz. Se Audinál, se Mercinél, sehol.
Mérnökök felettese általában egy Mérnök-csoportvezető, ha van olyan pozíció a cégnél. Ha nincs, akkor egyből a minőségügyi vezető. Esetleg ha termeléshez kötött a mérnök, akkor a termelésvezető. De nem egy (bocs a kifejezésért) "szaros" műszakvezető a mérnök főnöke :D.
Remélem nem ábrándítottalak ki nagyon.
6-nak!
Nem ábrándítottál ki te selejt, mert tudom, hogy igazam van. :)
Az ostoba akar meggyőzni annak az ellenkezőjéről, amit én jobban tudok. Szánalmas. :)
Én leírtam a tényeket, mert a testvérem már a mercedes indulása óta ott dolgozik.
Kérdezőnek leírtam, hogy milyen úton módon jutott el a bruttó 800-ig.
Az, hogy a többi selejt ezt nem hiszi el, az nem az én problémám.
Szóval kérdező hajrá, a mercinél ha látják, hogy értelmes vagy, lojális, kitartó, nagyon jó problémamegoldó és gyorsan tanuló, valamint több munkaterületen is megállod a helyed, akkor simán elérheted a bruttó 800-at 5-7 év alatt!
"Mérnöknek nem főnöke a műszakvezető... Az b@szna be...
Te ostoba, hol írtam én ilyet?
Ez van, mikor a selejtnek billentyűzete adnak a kezébe.
Az, hogy nálad ilyen kamu cégnél a műszakvezető pozícióban ezt csinálják, az nem azt jelenti, hogy mindenhol ezt csinálják.
Látszik, hogy fogalmad sincs, hogy mi, hogyan megy a mercinél.
Valószínűleg egy 8 általánost végzett hülye gyerek lehetsz, aki még életében nem dolgozott a mercinél, Kecskeméten.
Még szöveget sem tudsz értelmezni.
:D
Az a baj, hogy az írásoddal, nulla tapasztalatoddal, félrevezeted a kérdezőt is. Szánalmas vagy. Menj vissza a sorra, mert oda való vagy ennyi ésszel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!