Egy jó vendégkörű körmös tényleg kereshet 700ezer Ft felett havonta?
Úgy számoltam ki, hogy tegyük fel 5500ért dolgozik.
Van pl napi 7 vendége, az 5500×7×5 nap, az 192 500, ezt meg megszorozva a 4 hettel
770 000
Vagy az a napi 7 vendég nem realis szám es annyi vendég nem lesz?
Az én fodrászomnak 2 belvárosi lakása, új autója van és a vírus előtt havonta járt ki Londonba például. Egy 50 éves ember, aki 30 éve fodrász. Belvárosi szalonja van, múltkor amikor mentem hozzá egy olimpiai bajnok haját nyírta épp. Nem is a hajvágásból keresi a pénzt főleg, hanem 10-20 ezer forintos samponokat, kondicionálókat ad el sok ügyfelének.
Gondolom ha fodrászból is létezik ilyen elit, akkor körmösből is létezhet.
Ezeket azok az emberek nem tudják elképzelni, akik maguk is a hozzájuk legközelebbi lakótelepi fodrászhoz, műkörmöshöz járnak.
Léteznek minden szakmában elitek, akikhez elit (gazdag) emberek járnak és az ő igényeiket szolgálják ki, sokszor extra luxus szolgáltatásokkal, amikért rengeteg pénzt elkérnek és amit az ügyfélkörük ki is fizet.
15: arról esett szó, hogy biztos nem kell neki bérleti díjat fizetnie, mert otthon dolgozik....
Ui. a bruttó bevételt úgy próbálta láttatni a kérdező, mintha az már nettó a zsebében lenne. Kiadásokkal, költségekkel nem számolt....
16. Nem olvastam el az első oldalon lévő válaszokat, ha ott hangzott el ilyen.
De annak sem kell bérleti díjat fizetnie, aki nem otthon dolgozik, hanem övé a szalon, nem bérli. (És nem, nem tavaly vette a mostani ingatlanárak és válság mellett, hanem akár 10-20 éve, amikor lentebb voltak az ingatlan árak.)
Ja és rezsi sincs? Kellekeket se kell venni? Adót se fizet??
Ugyan már...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!