Van 700ezer forintom és 1 évre szeretném lekötni, melyik banknál a legmagasabb a kamat és hova érdemes szerintetek?
Figyelt kérdés
2013. jan. 18. 07:13
1/4 anonim válasza:
Banki kamat nem túl sok, ráadásul kamatadót kell utána fizetni, én valami másba tenném, ami biztonságos, és likvid, ha érdekel írj privit!
2/4 anonim válasza:
Ha bankba szeretnéd tenni a pénzed, a legmagasabb kamatot a Magnet Bank adja pillanatnyilag, úgy tudom.
3/4 anonim válasza:
Én ha jól tudom, a postánál van kincstárjegy. Azt talán nem adóztatják, de lehet hülyeséget mondtam.
De ha van egy kis szabad időd, meg utánanézel 1-2 dolognak, hogy hogyan kell eladni valamit.. akkor szerintem jóval több hasznot tudsz kihozni ennyi pénzből. Itt nem különböző biztosításokra gondolok. Hanem pl megveszel valamit valahol és azt eladod máshol.
4/4 anonim válasza:
Akkor mondok neked nem hülyeségeket:
Volksbank. 7,5%-os kamat egy évre. Ez a legmagasabb kamat jelenleg 1 éves lekötésű bankbetétnél. A 700 ezredből lesz 744.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!