Mennyi ideig kell tanulni ahhoz programozni minimum, hogy a legkönnyebb, legkevesebb tudást igénylő pozíciókban boldoguljon az ember? És melyek ezek a pozíciók?
“ Gyorstalpalóra nem mész mert nem ér semmit, több évesre sem, mert anyád nem támogat, és már le is gyártottad magadnak a kifogást hogy miért ne kelljen az ég világon semmit sem csinálnod. “
Hol írtam én olyat, hogy nem megyek több évesre? Én azt szeretném de anyám piszkál miatta és nem Ő akarja, sokadszorra nem írom le hogy miért nem, szerintem 3* éppen elég volt.
Én proginfón vagyok egyetemen, nem tudom milyen lehet a bootcamp, de ha nem kell mélyen megérteni hozzá a matekos dolgokat, és nagyon gyakorlatorientált, akkor megkockáztatom, hogy utána tényleg felvehetnek egy junior állásra.(ás ha felvesznek akkor élő munkéban rengeteg tapasztalatot lehet szerezni) De inkább 1 évet mondanék és akkor tényleg szívvel lélekkel tanulni. Ha nagyon elszánt vagy és tudod mit akarsz pl webfejlesztés ,akkor lehet jobban jársz ha a bootcampre mész. Ha valami nagyon absztrakt dolgot akarsz megvalósítani, vagy beleásni magad az informatika kisebb részleteibe akkor jó az egyetem. De én annak nem tartom értelmét ,hogy az ember olyan dolgokat tanuljon amit nem fog a munkájában használni.
Kb egész végig anyukádat hibáztatod, te vagy a felelős az életedért. Szerintem ő is csak jót akar,csak nem egészen látja át a helyzetet.
Rajtad múlik minden, ha bootcampre mész azzal is járhatsz nagyon jól, ás nagyon rosszul. És egyetemisták közt is vannak akik lecsúsznak vagy sokra viszik. Minden rajtad múlik és a szorgalmadon.
Én is átképeztem magam, nekem 2 év alatt sikerült. Ismerek olyat akinek másfél év volt, de az már nagyon sokat dolgozott. Ráadásul junior állás és junior állás között is hatalmas különbségek vannak tudásban.
Szerintem menj egyetemre, tudakozódj mik a jó technológiák és céltudatosan sajátísd el azokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!