Mennyi ideig kell tanulni ahhoz programozni minimum, hogy a legkönnyebb, legkevesebb tudást igénylő pozíciókban boldoguljon az ember? És melyek ezek a pozíciók?
Nem mondtam, hogy bele akarok vágni, egy szóval sem...
Feltettem egy kérdést, arra várok válaszokat!
Nem kifogást keresek, hanem mondjuk szeretnék rendesen megtanulni a programozást mondjuk autodidakta, olyan emberek segítségével akik hajlandóak (kicsit) segíteni ingyen, illetve akár magántanárral... Vagy állami egyetemen.
Én ezt a kettőt tartom reálisnak.
De szerintem mindegyik esetben olyan 2 év a minimum amit tanulással kell töltenem... Egyetem esetében el tudom képzelni, hogy talán a 3. évtől felvesznek valahova gyakornoknak, de nekem speciel kihívás lenne munka mellett tanulni is.
És anyám nem hiszi ezt el, azt hiszi hogy a programozás valami kattingatós weboldal összerakás.
Már abban a formában nem is létezik... De anyám olyan képzésekre akar küldeni, ami még annyit sem ad mint amennyit egy OKJ, annyira sem elismert, de cserébe 500,000 forintba kerül.
Az elképzelése egy ilyen 5 hónapos képzésre jelentkezek, Ő kifizeti nekem, aztán amikor 2-3 hónap múlva (végzés előtt XDDDD) elmentem menő, vezető software engineernek dolgozni az Applebe (vagy valami ilyesmi lehet a fejébe), akkor majd vissza fizetem neki.
De 2-3 évet ne tanuljak és “lébecoljak” mert nincs rá szükség egy munkához sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!