Mennyi ideig kell tanulni ahhoz programozni minimum, hogy a legkönnyebb, legkevesebb tudást igénylő pozíciókban boldoguljon az ember? És melyek ezek a pozíciók?
#11. El tudom képzelni, hogy voltak ilyenek is, mondjuk 25-30%, de van egy elég erős gyanúm hogy azok már LEGALÁBB 14-15 éves koruk óta aktívan foglalkoztak a témával, tehát Ők is éveken keresztül alapozták a tudásukat, autodidakta.
Nekem 0 rálátásom van a dologra. Sosem lehetett számítógépem, 17 évesen vettem magamnak először.
13-as folytatom:
azt se tudtam mi az az integer* de körülbelül pár hónap alatt kitisztultak a dolgok. Majd jött az objektum orientált rész, na akkor megint azt se tudtam mi van. De most már visszatekintve ezek semmik voltak az összetettebb dolgokhoz képest. Összefoglalva úgy is elkezdheted ha nem nagyon érdekel mert ezt én is így tettem, egy idő után viszont bele láttam jobban a dolgokba és rájöttem, hogy basszus ez olyan mint egy LEGO-zás és azóta is szívvel lélekkel művelem.
Köszi, #13. és #15.
Ezek hasznos válaszok voltak, ment a pont!
Viszont komolyan nem értem, hogy egyeseknek hogy jöhet le az a hozzászólásaimból, hogy én nem akarom megtanulni...
EZ NEM IGAZ!
Pont az van, hogy én szeretném normálisan tanulni, csak anyám ebben nem támogat, le akar róla folyton beszélni, mert képtelen felfogni hogy ez egy mennyire bonyolult dolog és mennyi időt kell bele fektetni...
És igen, azt vártam, hogy egyesek leírják, hogy NEM LEHET hip-hop (normális) programozó az ember, érvekkel, olyanoktól akik jobban belelátnak és akkor azokat a válaszokat megmutattam volna anyámnak...
Mert így csak minden távolabbi családtagnak is azt fogja mondani, hogy kifogásként használom a tanulást arra, hogy nem dolgozom...
Elolvastad a válaszaimat?!
Azért akar ilyen képzésekre küldeni, mert szerinte akkor heteken, hónapokon belül megtanulom programozni és találok munkát, még mielőtt elvégzem...
De egy ilyen képzéssel, ennyi idő alatt nem tudok annyi tudást szerezni, hogy értékesíteni tudjam a tudásomat, mert közel nulla marad, ahogy most is.
Hogy ne legyen nulla, ahhoz 2-3 évig tanulnom kell vagy egyetemen, vagy magamtól...
De az biztos, hogy 1-2 hónap alatt nem tudok elhelyezkedni IT szektorban, mert ennyi idő alatt nem lehet megtanulni semmit. Ez egy vicc!
Ő azt akarja, hogy ne tanuljak 2-3 évet, tehát nem támogat a dologban.
Hogy lehet ezt nem érteni?
Tehát akkor mi a végkövetkeztetés?
Gyorstalpalóra nem mész mert nem ér semmit, több évesre sem, mert anyád nem támogat, és már le is gyártottad magadnak a kifogást hogy miért ne kelljen az ég világon semmit sem csinálnod.
Szuper. Lépjünk tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!