Több órás próbafeladat?
Mit gondoltok arról, ha egy első körös 20 perces (kb mutasd be magad, elmondjuk mi a feladat) interjú után adnak olyan feladatokat, ami több óra is lehet. És még a komolyabb, normális interjú nem is volt.
Néha van, amikor 30-60 perc, azokat megcsinálom. Szellemi munkakör.
Ha nem akarod nagyon az állást, akkor hagyd a fenébe a próba feladatot. De ha akarod...
Iratkezelő állásra jelentkeztem. A kezembe nyomták a 40 oldalas iratkezelési szabályzatot, hogy másnapra ha megtanulom felvesznek. 97%-os tesztet írtam belőle egy óra hossza alatt. Felvettek.
Szerintem korrekt a próbafeladat.
Én fejlesztőket interjúztattam úgy, hogy én is fejlesztő vagyok.
Sokan vissza sem küldik. Volt egy srác, aki szimpatikus volt még adtam támpontokat is, hogy mikre figyeljen.
Értem én, hogy munka mellett a 2 óra is idő, de ha váltani akarsz, akkor bele kell tenni az energiát.
Ha meg ennyit nem ér neked egy váltás, akkor szerintem felesleges. Az új helyen ha felvesznek, akkor is így állsz hozzá, hogy na még egy 20 perces feladat, én nem csinálom?
Miért, hogy kellene tálalni?
Vagy az jobb ha felmondasz a másik helyen, felvesznek próbaidőre és első nap vagy pár nap után rúgnak ki?
Szerinted mi lenne a módja akkor ha nem a próbafeladat?
Na igen. Nagyon ritkan latom, ahol a hirdetesben reszletezik mi a folyamat menete.
Ugy vagyok vele par napot illene adni, ha van munkaja az embernek, ha nincs. Azert tobb ora tul sok egy 10-20 perces interju utan, ahol amugy ugyanazokat kozoltek, ami az interjuban volt.
A masik, amit szeretek, hogy a hirdetesben mondjuk 1 nagy projektrol van szo, ahhoz adsz meg fizetesi igenyt. Majd interjunk kozlik, hogy ja, amugy tobb van, ugye tarthato az a fizetes, amit az egyre adtam meg?
Vagy tok mas, amit a hirdetesben irtak le. Amiket ott kozoltek, elvartak es csinalnad, azzal kb alig fogsz foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!