Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek lesz idén téli...

Szerintetek lesz idén téli szezon Ausztriában?

Figyelt kérdés
A vírus miatt kérdezem. Nyilván senki nem tudja előre, max csak sejteni lehet.... mert ha nem lesz idén sem, elkezdek egy 10 hónapos tanfolyamot, nem várok a semmire... többre megyek azzal úgy gondolom.
2021. ápr. 8. 20:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez az év az kuka.

Várhatóan nyárra kinyithatnak, aztán oylan lesz majd mint a balatonon, hogy 3 hónap alatt akarják majd megtermelni az éves bevételt(FFP2-es maszkban melózni nagy élmény lesz). A tél egy kérdőjel, benne van egy über brutáns mutáns vírus, vagy egy negyedik hullám. Bár az biztos, hogy ennyi vendég nem lesz az évben. Ennek a szektornak kell pár év mire ezt kiheveri, és utána is nehéz lesz, mert munkaerőt nehezen lesz szerezni, az emberek átképzik magukat, a vírus előtt is szörnyű volt a munkaerő minősége és mennyisége is a turizmusban, a fiatalok vélhetően nem ezt a szakmát választják majd, valahol érthető is, egyik napról a másikra tették ki az embreket, azokat az embereket akik húzták ezt az ágazatot, hétvégék, ünnepek nélkül. Turizmusnak annyi jó pár évre, és Ausztriában még rosszabb a helyzet szerintem, ott szinte mindenki a turizmusból vagy arra épülő vállalkozásból él.

2021. ápr. 8. 20:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a téli szezon már siman megy nyáron meg mint tavaly június végén kinyitnak.
2021. ápr. 9. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!