Egy jó szakmával egyéni vállalkozóként meg lehetne keresni havi 1 milliót?
Amugy a home office lenyege, hogy barhol lehet.
Munkakortol fuggoen laptop, internet, aram, szek, asztal legyen es mennyi.
Bar en fejlesztokent dolgoztam mar Balaton- es tenger-partrol is, utobbiban a legdurvabb Thaifoldrol volt, igy a szabadsagom sem fogyott annyira, negy ora melo siman belefert, amig a csalad aludt, de projektmenedzserkent egyiptomi hajos buvarszafarirol is sikerult, amikor epp volt net es ket merules kozott voltam. :)
De ez kevesbe extrem korulmenyek kozott is barkinek lehet csinalni kertbol, kavezobol, parkbol, erdobol, amig a laptop birja. (es azert egy macbook mar egeszen kozel all egy munkanapos uzemidohoz.)
Ezzel azert nehezen versenyez barmilyen burkolos felkesz haz jelentette “vilaglatas”. :)
Ez az egész olyan hihetetlenül hangzik..
És mi kell ahhoz, hogy projektmenedzserként egyiptomi hajós szafariról dolgozhassak?
Nem lenne szociális életem, ha home office-ban lennék. Meg nem szeretek gépen dolgozni
Nem kell leszukiteni, hogy mi kell hozza, hogy projektmenedzserkent hajorol dolgozhass. Barmilyen pozicio jo, ahol nem kell allandoan emberekkel foglalkozni, vagy ha igen, tervezhetoen es online modon eleg. Nyilvan egy epitesvezeto vagy ugyfelszolgalatos nem teheti meg, de egy tervezomernok, fejleszto, adninisztatori/backoffice munkatars mar siman megteheti, hogy barhonnan dolgozzon.
Nyilvan egy ilyen nyaralas kozbeni munka nem a 8 ora munkarol szol, mivel megiscsak nyaralsz, de 3-4 orat legtobbszor bele tudsz rakni 2-3 reszletben. Valamennyi penz az is, es a szabadsagod is kevesbe fogy cserebe.
De az siman belefer a napi 8 oras munkaba, hogy lemenj Balatonra nyaraloba, ulj a medence mellett (vagy benne), vagy kimenj Normafara es onnan dolgozz par orat a fuben heverve.
18. vagyok.
19., nem, miert tennek? Attol, hogy konnyen/konnyebben megtehetnek, ugyanugy kismillio okat lehet ra, hogy ne tegye:
- nem szeret utazni
- jobban szereti gyujtogetni valamire
- nincs ra igenye, itthon van csaladja/baratai
- heti egyszer/havi egyszer van szemelyes egyeztetes is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!