Mik azok a könnyen kitanulható szakmák, amikkel egyéni vállalkozóként 400.000 Ft nettó felett lehet keresni átlagos munkaidővel?
Tegyük fel, hogy valaki megunja az amúgy korrektül fizető szakmáját és váltáson gondolkozik.
Milyen olyan szakmákat tudnátok neki ajánlani, amit 1-2 éven belül ki lehet tanulni és könnyen lehet egyéni vállalkozóként csinálni.
Feltételezzük, hogy a személy precíz, jól eltudja adni magát és megbízható, jó kisugárzású és tájékozott. Szóval nem egy hülyegyerek.
Ilyenekre gondolok, mint például a személyi edző, burkoló, festő-mázoló, villanyszerelő vagy légkondi-szerelő, masszőr, fodrász. De írhattok bármit, szeretnék ötleteket kapni (igen, a valaki alatt burkoltan magamat értem). :)
Köszönöm előre is!
Nő vagy férfi vagy?
Hány éves? Mihez értesz jelenleg?
A jelenlegi helyzetben a kereslet és kínálat is máshogy münködik, a havi 400.000 nulla befektetéssel lehet nem lesz reális egy éves gyorstalpalóval.
Pl..fodrász nem fog az első évben ennyit megkeresni mivel ki kell alakítani egy vendégkört, üzletet bérelni vagy székeket és kezdőként nem tud 30.000 festeni.
Egy alkalmazott cukrász se keres 400.000 forintot
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Jelenleg 27 éves férfi webdesigner vállalkozó vagyok. Van egy kereskedelem és marketing diplomám, de az kb. a jól hangzó, 0 tudást adó diploma. Bár van 2,5 éves marketinges tapasztalatom, de nem szeretem és sem marketingben, sem kereskedelemben nem szeretnék dolgozni.
A programozást pedig messziről el akarom kerülni, mivel a mostani munkám is érinti kicsit és egyáltalán nem érdekel, sőt...
Bár más tudásom nincs, de könnyen tanulok tényleg, intelligens vagyok, precíz és jól eltudom adni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!