Diplomás esetében Pesten (szakirányú munkakörben) a nettó 160-as bér átlagos vagy karcsú?
Figyelt kérdés
Nem árulom el a szakot és a területet, de a
fizetesek.hu oldalon területre végzettségre és régióra szűrve az jön ki, hogy közepes ez a bér. Van nála több, de kevesebb is bőven. Szóval átlagos.
2020. okt. 9. 18:28
1/14 anonim válasza:
Kevesebb? Nettó 160 még itt nálunk vidéken is rettentően karcsú..
2/14 anonim válasza:
Pont ezért nem tudjuk megmondani, mert nem árultál el szakot, területet.
Én pénzügy-számvitel alapszakos végzettséggel + felsőfokú angol nyelvvizsgával nettó 260 ezres kezdő fizetést kaptam 2 éve pályakezdőként.
Ez egy informatikus kezdőfizetéséhez képest kevés, egy szakmabeliéhez képest picivel átlagnál jobb, egy könyvtáros diplomához képest pedig biztos jobb.
3/14 anonim válasza:
Ha annyi eszed van, hogy nem állsz be rendőrnek a diplomával, akkor megérdemled a 160-at.
4/14 anonim válasza:
Miskolcon 6 eve elso munkahelyemen az egyetemrol kilepve volt 180 a nettom.
5/14 anonim válasza:
Humán végzettséggel átlag, reállal átlag alatti.
6/14 anonim válasza:
"Humán végzettséggel átlag"
Hát én humán végzettséggel örülnék 160nak mert 140et kapok.
7/14 anonim válasza:
Mivel semmit nem árult el így értelmesen erre nem lehet válaszolni m
8/14 anonim válasza:
Igen, ágazati bérrel ennyi az annyi, hagyd már abba a nyígást vagy elvisz a rézfalloszú huhogó.
9/14 anonim válasza:
Egy egyszemélyes katás építőipari szaki 2 nap alatt kiszámláz ennyit.
10/14 anonim válasza:
6: az a diplomás bérminimum. Annyi nem lehet az átlag (szakirányú munkakörről beszélünk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!