Ha most lenne lehetőséged, milyen szakma tanulásába kezdenél bele?
39 -es, hát 20 nyelven nem is, de egy minimum 10 programozási nyelvet össze tudtam számolni kapásból, tudod egyébkent nem sokat számít ez, hogy hány nyelven tudsz prrogramozni, erről beszéltem, ez egy szemlélet, egy látásmód, a nyelv, az meg már csak egy szintaxis, amivel leírod, azéert van itt is kivélet, ami más képesséegeket is igényel, pl. a verilog, ami egy hardware leiró nyelv.
C, C++, C#, RUST, JAVA, PHP, (*)SQL, JAVASCRIPT, BASH, PYTHON, (HTML), VERILOG, most így ezek jutnak eszembe hirtelen, mint prognyelvek, amiket tudok.
De ennél több is van, amit értek, ha ránezek a kódra. Szóval, igen aki nem rest, tanul és érdekli, az nem egy síkú. Ez a munkám, ami a hobbym is, de számtalan más dolog van, ami érdekel, pl. amint írtam, a nyalaróm felújítást is én csinálom, oké lassan megy, ez tény, de közben jól érzem magam. Elektronikából is jó vagyok, ez kell is, mert jelenleg beágyazott rendszerekkel foglalkozom. Emlékszem 6 éves koromban kaptam az első forrasztópákámat karácsonyara. Ez jól is jött, mert vettem 2 db nagy LCD LED TV -t nagyon olcsón (5000-10000), és saját kútfőből megjavítottam, egyik a lakásban másik a nyaralóban van. És emellett még gitározom is. Szóval igen, érdemes megtanulni új dolgokat. Az meg már más kérdés, hogy a szakmám az még jól fizet. És nem feltétlen kell hozzá egyetem, én sem fejeztem be a sulit, másképp alakult, de tanultam, és a mai napig is ezt teszem. Most is folyamat képzem magam.
38 -as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!