Mennyi az átlagos nettó fizetésed?
Figyelt kérdés
Mennyivel lennél elégedett?2021. ápr. 2. 18:06
51/155 anonim válasza:
50-es csak te tehetsz róla hogy ennyit ér a munkád. bármennyire is nehéz elképzelned, van akinek sokat ér a munkája és ezért kiemelkedően meg is fizetik. csak ehhez tanulni vagy vállalkozni kellene
52/155 anonim válasza:
225 ezer nettóban.
Igaz ebben semmi túlóra, hétvégi műszak nincs.
Éppen ezért teljesen elégedett vagyok. Nekem az milliószor fontosabb, hogy ne a munka harcterén haljak meg úgy, hogy nem is éltem, és a családommal is csak az ajtóban találkoztam.
53/155 anonim válasza:
52-es ez borzalmasan kevés. egy egész nap lapátot támasztó kubikos is megkap ennyit
54/155 anonim válasza:
Ha az 52-esé kevés, akkor a 49-es mit mondjon?
55/155 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyi katalizátort tudok lopni, tezsvérem.
56/155 anonim válasza:
"52-es ez borzalmasan kevés."
Lehet, de borzalmasan sokan vagyunk, akik hasonló jövedelemszinttel rendelkeznek, vagy még kevesebbel is.
57/155 anonim válasza:
Nettó 700 ezer vidéken. Programozó +futár
58/155 anonim válasza:
Nettó 200 Pesten szocszféra. Mivel ebbe a területbe nem igazán akar fektetni a kormány, 250-280-al már elégedett lennék. Annyi elég lenne, hogy ne váltsak, mert szeretem a munkám, de azért normális életszínvonalon is szeretnék élni! De ez jelenleg csak egy álom...
59/155 anonim válasza:
nettó 790 plusz jatt. fodrász
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!