Mennyi az átlagos nettó fizetésed?
"150-ért ki az aki felkel egyáltalán?"
A magyar 4 milliós munkaerőpiacon kb 1.1 millióan nem keresik meg a bruttó (bruttó és nem nettó!!) 200-at sem!
ez az 1,1 millió ember felkel ennyiért.
1,1 a 4ből...
Van még kérdés?
"Bp-en nincs kb aki nettó 500-600 alatt keresne."
Akkor én lennék az utolsó ilyen? És mi a helyzet az összes kollegámmal, aki dettó ennyit kap?
És mi a helyzet a tanárokkal postásokkal bolti eladókkal buszosokkal közteresekkel közalkalmazottakkal ápolókkal óvónőkkel stb stb stb stb akik MIND pestiek és 500 -at bruttóban se látnak SOHA még 30 év munkaviszony után se!
Hm?
elmagyarázod akkor hogy van ez? Na várom.
"nem tudom honnan jönnek ezek a számok, "
Tudod, van egy KSH nevű "kis" intézmény, tán már hallottál róla Janikám.
Havi kerek 1000 forint a fizetésem. :)
Osztalék változó, általában évi 25-30 ezer euró, illetve a bitcoin forgalom jelentős része az én zsebembe megy, de ezt nem nevezném jövedelemnek, mert nem hivatalos. Ezen kívül van egy örökölt lakásom, abból származik 150 ezer forintom, de azt viszont a bérelt lakásra használom fel. Sajnos az ingatlan nem belföldön található.
3300 €
Nem rossz, de 4000 € lenne amire azt mondanám, hogy maradéktalanul elégedett vagyok vele.
Budapesten tanítok egy gimnáziumban biológia-történelem szakos tanárként.
Nettó 145 ezer a fizetés, nálunk ez minden, nincs cafeteria vagy más támogatások.
De a kétszakos mesterdiploma meg a 6 év egyetem feltétele... Vicc ez az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!