Kértetek már valaha fizetésemelést?
Igen, kértem és meg is kaptam.
A cégnél kezdőnek vettek fel, de nem voltam az. Ez hamar megmutatkozott. Én kivártam az egy év munkaviszonyt, hogy lássák megéri a munkám, nem csak időszakosan dolgozok úgy.
Mikor kértem a fizetés emelést, meg is említették, hogy azt hitték korábban eljön ez az idő. Csak mert valamiért nem szoktak maguktól adni emelést.
Kértem és többször kaptam is.
Mindig úgy csinálom, hogy készítek egy táblázatot: az egyik oszlopba beírom azokat a felelősségi köröket, amelyeket eredetileg bíztak rám, míg a másikba odaírom azokat a plusz dolgokat, amiket azóta elsajátítottam. Ez alapján a főnökeim ár-érték arányban el tudják dönteni, hogy jogos-e az a mennyiségű fizetésemelés, amit kérek tőlük.
Persze ez a módszer sem mindig jön be. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a fizetésedet sokkal nagyobb mértékben tudod növelni egy új munkahellyel, mint egy meglévőn belül a szamárlétra megmászásával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!