Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kértetek már valaha fizetéseme...

Kértetek már valaha fizetésemelést?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogy, és megkaptátok?
2021. márc. 31. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem, mivel én se termelek többet a cégnek, akkor mire fel...
2021. márc. 31. 23:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kértem és kaptam is többször.
2021. márc. 31. 23:24
 3/6 anonim ***** válasza:
15%
Nme kértem soha és nem is fogok. Ha magasabb bér kell keresek új munkahelyet.
2021. ápr. 1. 06:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kértem és meg is kaptam.

A cégnél kezdőnek vettek fel, de nem voltam az. Ez hamar megmutatkozott. Én kivártam az egy év munkaviszonyt, hogy lássák megéri a munkám, nem csak időszakosan dolgozok úgy.

Mikor kértem a fizetés emelést, meg is említették, hogy azt hitték korábban eljön ez az idő. Csak mert valamiért nem szoktak maguktól adni emelést.

2021. ápr. 1. 09:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyakornokként kértem és nem kaptam. Aztán mindig kerestem jobban fizető helyet. Ilyenkor többször is megkaptam már, hogy én cserben hagyom őket! Amikor mondtam, hogy magasabb fizu.... háát gyakornoknak többet nem szoktak adni. Vegyetek fel.... hát nincs diplomád még..... szóval eljöttem. Főállásban eddig 1x fordult elő. Ígértek fizu emelést 3 hónap után. 6 hónap után kérdeztem, hogy akkor? Nincs rá keret. Én meg kerestem mást és eljöttem. Szóval én csak elutasítást kaptam eddig ha emelést kértem.
2021. ápr. 1. 10:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Kértem és többször kaptam is.

Mindig úgy csinálom, hogy készítek egy táblázatot: az egyik oszlopba beírom azokat a felelősségi köröket, amelyeket eredetileg bíztak rám, míg a másikba odaírom azokat a plusz dolgokat, amiket azóta elsajátítottam. Ez alapján a főnökeim ár-érték arányban el tudják dönteni, hogy jogos-e az a mennyiségű fizetésemelés, amit kérek tőlük.

Persze ez a módszer sem mindig jön be. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a fizetésedet sokkal nagyobb mértékben tudod növelni egy új munkahellyel, mint egy meglévőn belül a szamárlétra megmászásával.

2021. ápr. 1. 13:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!